Saç Uzatma Yöntemleri Saçım inatsa ben daha inadım

Burcak41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
1.427
2.632
133
29
Merhaba arkadaşlar.
21 yaşındayım okuyorum. Küçükken bir uzun hatta belime kadar uzun olan saçlarımı kestirmekle başladı serüvenim. Kuaförün kısacık kesmesiyle tam bir bonus oldum. Arkadaşlarımda alay edince düzleştirici derken saçım yoluk kaz gibi oldu.
Sonrasinda omuzumun altina gelen sagliksiz saclarimi kestirdim. Hala saclarimda yaniklar mevcut. Ama daha kisa olsun istemiyorum. Hadi hep beraber inat edelim saçlarımız uzasin. Artik saçlarımı toplamak istemiyorum. Sabır ilk ergumanimiz olacak.

Saçlarımın şu anki hali bu. Hicbir sey sürmeden en dogal haliyle çekmek istedim bir ay sonra tekrar fotoğraf yükleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20170916_122252.webp
    IMG_20170916_122252.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 389
Saça maya maskesi yapıldı.
Maya maskesi 1.kür.
4 saat tutulup yikanacak.
Ardindan dustan sonra saça pantenin sac bakim yağı sürülecek.

Gunaydinn. Dun yazmayı unutmusum.
Dun sacimin boyuna hindistan cevizi yagi sürdüm beklettim ve yikadim.
Bugunde tekrar maya kuru yapacagim.
Ayricaa disari cikip bugun dax supergro alacagim.

Valla onu bunu bilmem de 5-6 yıl önce yaptığım bakım herkesin dikkatini çekmişti ve teneffüste yanıma gelip sen napıyosun saçlarına diye sormuşlardı :) hairmax saç bakım yağını kullanıyodum haftada 3-4 kere. 1 saat bekletip defne şampuanıyla yıkıyodum. Zaten hızlı uzayan saçlarım resmen şaha kalkmıştı daha da hızlı uzayıp gürleşmişti...

Aktardan alabilirsin ürünleri ve uygulaması da dediğim gibi çok kolay. Tavsiye ederim:)

Valla onu bunu bilmem de 5-6 yıl önce yaptığım bakım herkesin dikkatini çekmişti ve teneffüste yanıma gelip sen napıyosun saçlarına diye sormuşlardı :) hairmax saç bakım yağını kullanıyodum haftada 3-4 kere. 1 saat bekletip defne şampuanıyla yıkıyodum. Zaten hızlı uzayan saçlarım resmen şaha kalkmıştı daha da hızlı uzayıp gürleşmişti...

Aktardan alabilirsin ürünleri ve uygulaması da dediğim gibi çok kolay. Tavsiye ederim:)

Tamamdır aktara gidip aliyim o zaman onu da deniyim. İnsallah benim de olur ya heves ediyorum cok su saclarim kisaldigindan beri tesekkur ediyorum. Yapinca yazacagim ben de goruslerimii

Rica ederim canım naçizane tavsiyem bir de demir hapı yut her gün mümkünse sabah akşam birer tane. Dökülmeyi azaltıp saçlara iyi geliyor

Rica ederim canım naçizane tavsiyem bir de demir hapı yut her gün mümkünse sabah akşam birer tane. Dökülmeyi azaltıp saçlara iyi geliyor
Ya hap konusunda korkuyorum istah acar mi kilo alirmiyim diye cok meyilliyim cunku kiloya

Bugunde maya maskesi yapildi.
Uzasin saclaar. Kendimi daha iyi hissediyorum sanki

Sampuan kullanmayi kesmeyi denedin mi hic? Ben artik sampuan kullanmiyorum. Otaci'ya gecmistim ama bıttım sabununu kesfettikten ve yararlarini ogrendikten sonra sampuanlari sildim hayatimdan.
Arastir bi derim ;)

Bence çok güzel saçlarınız var nemlendirmeye ağırlık veren bakımlar uygulayabilirsiniz, oldum olası kıvırcık saçlara bayılırım, bonus diyen halt etmiş :KK37:

Bence çok güzel saçlarınız var nemlendirmeye ağırlık veren bakımlar uygulayabilirsiniz, oldum olası kıvırcık saçlara bayılırım, bonus diyen halt etmiş :KK37:

Ya çok kibarsiniz cok teşekkür ederimm :oops:
İnşallah biraz uzar da ben de severim onlari

Daxi kullanmaya yarin baslayacagim. Maya maskesi buguuun. Yurda geldim ara vermemem lazimm

Sampuan kullanmayi kesmeyi denedin mi hic? Ben artik sampuan kullanmiyorum. Otaci'ya gecmistim ama bıttım sabununu kesfettikten ve yararlarini ogrendikten sonra sampuanlari sildim hayatimdan.
Arastir bi derim :KK66:
Yok ya hic birakmadim sampuan kullanmayi. Deneyebilirim aslinda kepek sorunu yaratmadi dimi gurlesmeside lazim aslında saçımın

Sanki saçlarım canlanmaya basladi. 16 sini iple cekiyorum. Maya maskesi yaptim. Yarin da dax yapacagim. Maya maskesi sacima cok iyi geldi.

Back
X