Saç Uzatma Yöntemleri Saçım inatsa ben daha inadım

Baya uzamış canım. Düzlestirsen daha bile fazla belli olurdu.
Bu arada yumurta ve zeytinyağı benim saçlarımı en çok nemlendiren şey. Onu da dene. :KK49:

Merhaba arkadaslaaar yaz tatili geldi eve geldim ve saclarima hic bakamadim gerek yogjnluk gerek sinavlar boyu nerdeyse hic uzamadi bugun guncel fotograf yukleyecegim. Su onumuzdeki nerdeyse 4 aybokul tatil ve ben dort ayda saclarii6_8cm uzatmayi planliuofum. Bu uzama benim icin ciddi bir uzama

Bugun basladim sacima dax surmeye. Uclara dax surdum diplereyse sarimsak yagi. O kadar cok ihmal ettim ki su final haftasi okuk donemi kendimi. Iyi hizsettim su an. Yarin saclarimin guncel boyunu cekip ekleyecegim. Eylul ayina oranla hic uzama olmadigini dusundugumden koymaktan cekiniyorum vw turlu bahanelerle gecistiriyorum. Icerden de takviye alacagim ama malum ramazan istahim oylesine acikki gozum almiyor acikcais

Benimde yanık saçlarım var yanıklardan kurtulmam için uzatıp kestirmem lazım dax kullandım ama içeriği vazelin doluymuş

Saclarimin guncel hali bu sekilde ilk sayfaya ekleyemedim. Eylulden bu yana degisim bu sekilde

Eklentiler

• 20180602_202438.webp
    20180602_202438.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 196
Bu da eylul deki hali uzamamis hibi hic neyse artik daha motive olucam

Eklentiler

• Screenshot_20180602-202714.webp
    Screenshot_20180602-202714.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 159
Bakim yaoildim badem yagi ve dax suruldu. Ya gaza gelmem gerekiyor hirslanamiuorum azimlenemiyorum

Bugum b 12 icmeye baaslayacagim. Hafta da iki kere de alua vera maskesi yaoacagim

Back
X