- 2 Ocak 2015
- 344
- 89
- 323
- Konu Sahibi mermaidsdiary
-
kuaföre sordum 1 yıl sonra kendiliğinden düzelir o zamana kadar kırma, boyama dediaynen benim de öyle oldu belime kadar geliyodu saçlarım kırıklarım çok diye kestirdim i şimdeski haline dönmüyo dalgalıydı herkes çok beğeniyodu( napacağım ben de bilmiyorum
o da zor işte zaten boya yapmıyorum ama maşa ve düzleştiriciden uzak duramam heraldekuaföre sordum 1 yıl sonra kendiliğinden düzelir o zamana kadar kırma, boyama dedi
Canım nedeni uzunken kisa kestirmek, çok sık maşa ve düzleştirici yapmak, saçı yormakmiş. Kusura bakma geç yazdımo da zor işte zaten boya yapmıyorum ama maşa ve düzleştiriciden uzak duramam heraldeama sorun kırıklardaysa şampuan değiştiririm bişeyler yaparım neden olduğunu biliyo musun
offf hangi şampuanı kullanmalıyım kırık veya yıpranmış saçlar için olanları kullansam eski haline döner mi ki uzun zamandır bunun araştırmasını yapıyorum hala kesin bir şey bulamadımCanım nedeni uzunken kisa kestirmek, çok sık maşa ve düzleştirici yapmak, saçı yormakmiş. Kusura bakma geç yazdım
uzamış işte saçların beybi 5 ayda daha ne kadar olsun?Kızlar benim saçım upuzunken kısa kestirdigim için küsmüştü geçen sene sizce düzelmiş mi ?
http://hizliresim.com/bgyGab
http://i.hizliresim.com/oYEk59.jpg
canım bu ay dediğin ne?halk arasında saçım küstü desekte aslında küsmüyor.sorun saçı kestiğimiz dönem.ay büyürken kesilen saç daha çabuk uzar, tam aksine ayın küçüldüğü dönemde saç kesilirse saç çok yavaş uzar.yeni bir kesim yaptırın hemde ay büyürken :)
canım uzuyor ama çok yavaş uzuyoruzamış işte saçların beybi 5 ayda daha ne kadar olsun?
kızlar bu ay dönemi ne yaabenimde bir dönem öyleydi...
sonra şampuana çam terebentin ekledim
ve ay takvimine göre aslan gününde ucundan kestirdim hep duzeldi...
kozmik bakım diye bir blog varkızlar bu ay dönemi ne yaa
tamam canım teşekkür ederim bakıyım birkozmik bakım diye bir blog var
ordan takip et
>canım bu ay dediğin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?