• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçım küstü :(

aynen benim de öyle oldu belime kadar geliyodu saçlarım kırıklarım çok diye kestirdim i şimdeski haline dönmüyo dalgalıydı herkes çok beğeniyodu :(( napacağım ben de bilmiyorum

aynen benim de öyle oldu belime kadar geliyodu saçlarım kırıklarım çok diye kestirdim i şimdeski haline dönmüyo dalgalıydı herkes çok beğeniyodu :KK43:( napacağım ben de bilmiyorum
kuaföre sordum 1 yıl sonra kendiliğinden düzelir o zamana kadar kırma, boyama dedi :(

kuaföre sordum 1 yıl sonra kendiliğinden düzelir o zamana kadar kırma, boyama dedi :KK43:
o da zor işte zaten boya yapmıyorum ama maşa ve düzleştiriciden uzak duramam heralde :KK15: ama sorun kırıklardaysa şampuan değiştiririm bişeyler yaparım neden olduğunu biliyo musun

o da zor işte zaten boya yapmıyorum ama maşa ve düzleştiriciden uzak duramam heralde :KK15: ama sorun kırıklardaysa şampuan değiştiririm bişeyler yaparım neden olduğunu biliyo musun
Canım nedeni uzunken kisa kestirmek, çok sık maşa ve düzleştirici yapmak, saçı yormakmiş. Kusura bakma geç yazdım

Canım nedeni uzunken kisa kestirmek, çok sık maşa ve düzleştirici yapmak, saçı yormakmiş. Kusura bakma geç yazdım
offf hangi şampuanı kullanmalıyım kırık veya yıpranmış saçlar için olanları kullansam eski haline döner mi ki uzun zamandır bunun araştırmasını yapıyorum hala kesin bir şey bulamadım :(

benimde bir dönem öyleydi...
sonra şampuana çam terebentin ekledim
ve ay takvimine göre aslan gününde ucundan kestirdim hep duzeldi...

halk arasında saçım küstü desekte aslında küsmüyor.sorun saçı kestiğimiz dönem.ay büyürken kesilen saç daha çabuk uzar, tam aksine ayın küçüldüğü dönemde saç kesilirse saç çok yavaş uzar.yeni bir kesim yaptırın hemde ay büyürken :)

halk arasında saçım küstü desekte aslında küsmüyor.sorun saçı kestiğimiz dönem.ay büyürken kesilen saç daha çabuk uzar, tam aksine ayın küçüldüğü dönemde saç kesilirse saç çok yavaş uzar.yeni bir kesim yaptırın hemde ay büyürken :)
canım bu ay dediğin ne?

Back
X