SELAM KIZLAR BUGÜN NEVA COLOR 10.03 2 TÜP İLE BOYADIM SONUÇ HÜSRAN... ne yapmam lazım bana biri ardımcı olabilirmi kuaföre gitmek istemiyorum kendim yapmak istiyorum acil cevap yazarsanız 2 güne kadar tekrar denemek istiyorum şuanki saçım resimdeki gibidir
SELAM KIZLAR BUGÜN NEVA COLOR 10.03 2 TÜP İLE BOYADIM SONUÇ HÜSRAN... ne yapmam lazım bana biri ardımcı olabilirmi kuaföre gitmek istemiyorum kendim yapmak istiyorum acil cevap yazarsanız 2 güne kadar tekrar denemek istiyorum şuanki saçım resimdeki gibidir Eki Görüntüle 1163822
SELAM KIZLAR BUGÜN NEVA COLOR 10.03 2 TÜP İLE BOYADIM SONUÇ HÜSRAN... ne yapmam lazım bana biri ardımcı olabilirmi kuaföre gitmek istemiyorum kendim yapmak istiyorum acil cevap yazarsanız 2 güne kadar tekrar denemek istiyorum şuanki saçım resimdeki gibidir Eki Görüntüle 1163822
Ben boyalarin nasıl elde edildiğini bilmem ama yardımcı olmak adına istanbul avrupa yakasinda oturuyorsan koleston perfect,loreal majirel,inoa vs.ve benim bilmediğim bir sürü profesyonel saç boyası satıyorlar,nasıl yapılacağını anlatıyorlar kuaforlere göre de çok uygun gelmişti bana.İşine yarayabilir diye düşündüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok ben bursada oturuyorum bundan önceleri kızılada boyadım ama bi saçımı açık renk olarak göremedim hep yanlış yapıyorum ama galiba önce saçımı açmam lazım demi boya markaların açıcılarını kullansam olmaz mı
yok ben bursada oturuyorum bundan önceleri kızılada boyadım ama bi saçımı açık renk olarak göremedim hep yanlış yapıyorum ama galiba önce saçımı açmam lazım demi boya markaların açıcılarını kullansam olmaz mı
Yani ben tam net bir bilgiye sahip değilim,bu renkle daha açığını seçip uyguladık arkadaşımın saçına ama yine de ancak yarım ton açıldı canım ya o da acmaya çalışıyor eski rengine dönmek için,boya boyayı açmaz diye biliyorum ben ama açıcı uygulamak da riskli belki bir bilen vardır nasıl yapılacağını
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sarı boya ile daha fazla uğraşma canım sonuç alman en az 3 ayı bulur saçını sarıya yakın açabilmen için daha 4 kez en azından sarı boya ile boyaman lazım her hafta boya yaparsan saçun süpürge gibi olur okadar kurur ki ne şekil verebilirsin nede tarayabilirsin uçların zaten kırılmış olur.Üç ayda bekleyemezsin sanırım birde oluşan renk biraz çiğ bir renk olacaktır.Açıcı ile tek seferde rengini aç saçına yağlarla bakım yap daha sonra istediğin sarı boya ile boya.Markette satılan açıcılarlada yapabilirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar lutfen yardim edin. Sacim ombre onler ve kullagimdan assagisi sari ustler cok cok acik kahve sari gibi. Saridan ziyade kahve - simdi sormak istedigim soru ben kutu boya alip sacini cok cok acik kullu sariya boyamak istiyorum. Heryeri kullu sari olsun istiyorum. Olurmu ? Kahve kisimlari acilmaz sacinda bir ton acilir diyolar boya boyayi acmazmis bir arkadasim oyle soyledi dogrumu ? Bir cok insan kutu boyayla neler yapiyo lutfen biri bana yardim etsin