7.1 ile 6.1 aldım karıştırdım şuanda saçımda bakalım nasıl sonuçlanacak
çünkü onlar o kadar masum değil içinde hidrojen peroksit var ve o saçı açıyor
hadı gecmıs olsnsaçım siyah olmadı büyük oranda turunculuklar kapandı ama hala dip ile uçlar arasında renk farkı var
ilk fırsatta foto atacağım
pekı kendı rengıne ne kdar surede doner dersın. Bı boyama ıslemının sacdan akısı gbı 1 yılı bulurmu ..dahamı masum yoksa ona gore.yanı dıpten kendı rengının gelmesınden zıyade sac rengı tekrar gunden gune tamamen bu tonu atarmı
Arkadaşlar bana acil fikir lazım saçımı dün kuaförde boyattım doğal görünümlü küllü bir kumral istiyorum dedim saçımı boyadı
uçlar istediğim gibi ama dipler mısır püskülü rengi tam ve turuncu turuncu parlıyor, yaşlılara benzedim. hemen kuaförde dibini tekrar koyu tona boyattım ama koyulaşmadı
kendim evde boya alıp yapmak istiyorum
hangi boyayı almalıyım saçımın fotolarını da ekledim acil yardım ederseniz çok makbule geçer çünkü çok kötü görünüyor
yaşım daha 22 yaşlı gibi dolanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 872381
Eki Görüntüle 872382
Eki Görüntüle 872386
Eki Görüntüle 872383
işte kuzenımın sacı papatya acıcısıyla bu aptal renge döndu..kullü kumral kendı ana sacıydı.sac acıcı sprey sıktık ısı uyguladık böle oldu berbat.aglıyor oda hep:)Eki Görüntüle 872650
Arkadaşlar bana acil fikir lazım saçımı dün kuaförde boyattım doğal görünümlü küllü bir kumral istiyorum dedim saçımı boyadı
uçlar istediğim gibi ama dipler mısır püskülü rengi tam ve turuncu turuncu parlıyor, yaşlılara benzedim. hemen kuaförde dibini tekrar koyu tona boyattım ama koyulaşmadı
kendim evde boya alıp yapmak istiyorum
hangi boyayı almalıyım saçımın fotolarını da ekledim acil yardım ederseniz çok makbule geçer çünkü çok kötü görünüyor
yaşım daha 22 yaşlı gibi dolanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?