Saç Rengi ve Saç Boyama saçım turuncu oldu

theodoracakar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
4
0
28
Merhabalar arkadaslar Size.sormak.istedigim bisey var benim saçlarım koyu kumral geçen hafta nevacolor cok acik kumrala boyadim ve sonuc hüsran diplerim.orealle açmış gibi turuncu oldu bu durumdan muzdarip cok arkadas var fakat benim size sormak istedigin ben simdi beyaz sabunu veya kepekli saçlar için olan sampuanlari kullansam turuncu daha çok mu açılır yoksa diplerim mi cikmaya başlar yardim.edin lutfen cok mutsuzum :mad:

Merhabalar arkadaslar Size.sormak.istedigim bisey var benim saçlarım koyu kumral geçen hafta nevacolor cok acik kumrala boyadim ve sonuc hüsran diplerim.orealle açmış gibi turuncu oldu bu durumdan muzdarip cok arkadas var fakat benim size sormak istedigin ben simdi beyaz sabunu veya kepekli saçlar için olan sampuanlari kullansam turuncu daha çok mu açılır yoksa diplerim mi cikmaya başlar yardim.edin lutfen cok mutsuzum :mad:

Bir iki hafta sonra tamamen daha koyu bir renge boya..

Turuncu daha çok açılır
O dediğin şey koyu renk boyalar için geçerli
Yani şu an saçının altında kendi rengin yok
O saç yok artık gitti o renk, unut onu

benimde başıma gelmişti
saçım turuncu olmuştu
kuaför açık küllü sarıyla boyadı
turunculuk tamamen gitti, kumral gibi oldu
hatta aynı tavsiyeyi, kuaförlerle ilgili sitelerde de bulabilirsin

koyu renge boyamanı tavsiye etmem
ya çok koyultman lazım
ya da kusar

Bir kaç hafta sonra açık küllü sarıya boyatın

Herhangi bir 8.1 boya ile mavi boyadan bir fındık büyüklüğünde karıştırıp saçlarını boya. Düzeleceğini düşünüyorum. Ama 1 kutu boyaya 1 fındık büyüklüğünü sakın aşma.2 kutu boyarsan 2 fındık büyüklüğünde koyarsın..

Purple shampoo diye bir ürün var.bulabiliyorsan al, istediğin tona gelene kadar bununla yıka.bir nevi mavi renk pigmenti içeren şampuandır.saçındaki turunculuğu nötrler.

2.bir çözüm olarak da küllü bir renkle cila yapabilirsin.sitede tarifi mevcut.Cilana 8.1 boya katarsın.

Bundan sonraki boyalarını da açık kumral yerine açık küllü kumralla yaparsın.

Beyaz sabun vs sana çözüm olmaz.Yukarıda yandı o saçlar denmiş, yok öyle birşey.

Büyük ihtimal yıkadıkça turunculuk kalmayacak.
İçine sinmezse en az 10 gün bekleyip koyu bir renge boyayabilirsin.
Hatta daha da iyisi kuaföre boyat.

teşekkürler peki küllü kumral mı yoksa küllü koyu kumral mı ve marka öneriniz varmı[/

Amaç eski renginize dönmek mi, yoksa turunculuğu gidermek mi?
Eski renginize dönmekse ve eski renginiz koyu kumral yani 6 numara renk tonu ise, ilk boyamada 5 numara,15 gün sonra aktığında ise 6 numara kullanabilirsiniz.5 te boyasanız zemin açık olduğundan koyu tutmayacaktır(boyanın saçta bekleme süresine sadık kalırsanız tabii)

Saçı açmışken turunculuğu gitsin ise maksat, 8.1 açık küllü kumral boyayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tabii yeniden boyamak extra yıpranma demek.6 tonlarındaki saçınızı 9la boyamışsınız, fazla turuncu olmamıştır.purple shampoo yeter saç renginizi nötrlemeye, ilk yıkamada olmasa da 3-4 yıkamada geçer.Tatmin olmadıysanız 8.1 ile cila, boya son tercihim olurdu.

8-1.jpg

bu işini görecektir tatlım turunculuk gider

canım bizde arkadaşımın saçını açtık oda turuncu oldu küllü sarıya boyadık fakat geçmedi bizde araştırdık turunculuğu saç cilası geçiriyomuş. Araştırdık bayağı ve tarif hazırladık şimdi süper oldu hiç kalmadı turunculuk

Merhabalar arkadaşlar belki konuyu gorup ayni sorunu yasayanlar merak eder dun loreal 6.1 koyuKullu kumral alip boyadim cok cok az bi turuncu goruntusu kaldi ama belli bile olmuyo herkese cook tesekkur ederim

X