Saç Uzatma Yöntemleri saçım uzadı :)

RukenMZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
2
0
31
Şampuanımın içine Çam terebenti yılan yağı koyup kullandım gercektende farkı gördüm

ya ben keratin yüklettim saçıma bakım amaçlı çam terebenti ve yılan yağı etkisini azaltır mı ki? :\

ben şampuana bemiks, evin, çam terebentin, susam yağı ve badem yağını bi fincanda karıştırıp 500 ml şampuanın içine döktüm kullandım bayağı, gerçekten fark ediyor.

Arkadaşlar ben de saçımı uzatmak için bunlar dahil çok şey denedim ama bi sonuç alamadım ve bıraktım herşeyi. Saçı en iyi uzatan mayadır bence. Yaş mayayı sulandırıp saç diplerinize sürün ve 2 saat bekletin haftada bir uygulayın. Ayrıca her cuma saçınızı uçlarından çok çok az kesin . Saç diplerden uzar ama uçlardan da nefes alır beslenir. Özellikle her cuma saçlarımı kesince saçlarıma can geldi resmen ve hızlı uzamaya başladı. Saçlarım çok cansız ince telliydi şu an daha iyi. Bence herşeyi deneyip de sonuç alamayanlar bi de bunu denesin . Maya yapmak istemezseniz bile saçınızı uçlardan milim milim bile keserseniz yararını göreceksiniz inşallah :KK28::KK68:

Şöyle ki saçlarımı her hafta kesmeye başladıktan sonra birden kendine geldi saçlarım 3 ayda tam anlamıyla fark etmiştir sanıyorum . Arkadaşlarım Yaklaşık 3 ay sonra fark ettiler çünkü. Omuzlarımın biraz aşağısındayken şimdi belimde :)

X