Saç Uzatma Yöntemleri Saçım Uzuyor

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
2.118
1.687
683
arkadaşlar benim saçım çok az uzar.3 Ay önce saçımı boyattım bunadan sonra herhangibir bakım yapmadım fakat zayıflama ürünü olarak CHITOSAN ve KROM kullanıyorum benim tahminim bu haplardan dolayısaçlarım gerçekten uzadı.Hiç uzamayam saçlarım 3 ayda 7 santim uzamış.
Bu ürünlerin hakkında bilgisi olanarkadaşlar varsa doğru olabilirmi.

Chitosan pek bulunur bişi diil Tianshi'nin ürününü mü alıyorsun?

tabıkı olabılır etkısı bence cunku bu tur hapların ıcınde vucut ıcın yararlı vıtamın mıneral vs.. var zayırlafken bu maddelerı vucuda saglamak ıcın...
e demekkı senın ıcın de gereklı olan vıtamın mıneral mıs

3 ayda 7 cm uzaması normalkı bacım zaten

Normal kosullarda 1cm uzar sac 3 x 1 = 3m ama arkadasinkisi 7 cm, yani iki kati uzamis ve zaten kendiside yavas uzadigini belirtmis. Normalmiymis? degilmis.

arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ama konuyla ilgili bende bişeyler söylemek istiyorum bence saç uzaması ırsi bişeydir dışardan pek uzatılamaz saçta ciltte öncelikle içerden beslenmelidir bunu içinde yediklerimiz çok önemli.ben yediklerine çokta dikkat eden biri deilim ama saçlarım annemkine çekmiş çabuk uzuyolar ama çok uzatmayı arzulayan varsa doktorun biri arkadaşıma hem uzaması hemde dökülmemesi için plecenta şampao die bi şampuan vermişti bi ara özenip bende kullandım hakikaten işe yarıyo.deneyebilirsiniz.hemde doğal içeriği üstünde yazıyo eczanelerde satılıyo

:kediende araanısa bu gn katıldm bndn 2 yıl önce saçlarımıı poyadm diee yandılar çoktaa uzunduu amaa lastikk gibi olduuu sçmı kaztmk zorunda kaldımm çok stres yaptım diee saçm uzamadı bi süre öyle kell kel dolaştım:) sonraa moralimi olABLDnCE YÜKSKK TUTMAYA ÇALŞTM AıLEMDEE DESTEK OLDU B KONUDA=D saçlarımmm 1 yıl kadarr uzamadı amaa şimdiii çok uzadlr bnce strestenn uzak durunn yeterrr ::lepi:

konuyu açan arkadaşım, bu söylediğin krom ve diğeri, eğer zayıflamak için başka destek ürün kullanmıyorsak kilo aldırır mı ki? birkaç kilocuk verdim ama hala fazla kilom var, şu an herhangi bir zayıflama ürünü de kullanmıyorum, verdiğim kiloları bari geri almasam...bu yüzden sordum bu dediğiniz ilaçlar tek başına alındığında vücutta depolanır mı?

merhaba kiraz.krom ve chitosan zayıflama ürünleri olarak satılıyor. Krom zaten bir vitamin bence krom hapı şaç üzerinde etkili oldu.Ama Başka zayıflamaürünleriyle karıştırmanı tavsiye etmem .zaten zayıflamaürünleri kullanırken başka ilaçlarla kesinlikle almayın diyorlar.

teşekkür ederim arkadaşım, geçenlerde kromu bir arkadaş daha tavsiye etti, zayıflarken vücudun enerji ve kan değerlerinin düşmemesi için kullanmış galiba...

bilgiler için tekrar teşekkür..en kısa zamanda alırım artık...inşallah çok pahalı değildir..

ya bende sacım uzasın ıstıyorum ama ben zaten dusenlı kalp ilacı kullanıyorum arada teklıyorda :) bıde ben zaten zayıfım onu da kullanırsam ölmeyim kıslar sonra

ya bende sacım uzasın ıstıyorum ama ben zaten dusenlı kalp ilacı kullanıyorum arada teklıyorda :) bıde ben zaten zayıfım onu da kullanırsam ölmeyim kıslar sonra

[sıze="1"] guzelım,kalp ılacı kullanırken sacımı uzatcam dıe abıdık gubıdık ılaclar kullanma sakın !! Yaglarla turpla fılan uzatmaya calıs....[/sıze]

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

guzelım bunu google a yaz arastr lutfen,her konunun arkasına yazmıssın,ınsanlar burda sac bakımı ıle ılgılı bılgılerını paylasıo,bosauna vaktımızı alma lutfen.... olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…