- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi smile_5050
-
Canım bende 10 yıl önce öyle bi saçmalık yapmıştımhergün yıka, tara, 2 aya kalmaz bozulur, günlük başka nedenle kullanman gerekirse fönlet.. Geçmiş olsun..
Benimkide baya sağlamdı, ama saçımı kuruttu yıkamaktan, ama aynalara küsmüştüm resmenben kuafore sordum 2 sene kullanırsın dedı basta sevınmıstım ama o bıgudıler cıkınca şaka gıbıydı herseyy
Ince yaptirdiysan 1yil kullanirsin iyi bir bakimla.
Kotu bakarsan duzelir ama kirilmis yipranmis bir sac duzelse ne olur ki...
Kisacik kestirmeyi dusunmuyorsaniz;
Fon kullanmamani tavsiye ederim cunku perma zaten saci kurutuyor. Hepten yipranmasin saciniz.
Keratin ve protein kullanin bol bol bunlari iceren kurler yapin.
Bir de dogal yaglar kullanin. Bunlari bukleleriniz sonmusun diye sekil vererek degil de saci asagi dogru elinizle duzlestirir gibi kullanin.
Bir sure sonra saglikli dalgalariniz olmaya baslar ince permalar iri perma gibi gorunur
Not: ben yaptirip memnun kalanlardanim.
Benimkide baya sağlamdı, ama saçımı kuruttu yıkamaktan, ama aynalara küsmüştüm resmenkuaför bozulmaz dedi inat ettim, sonra uçta kalan kızımları kestirdim, saçım omuzlarımda kalmıştı ama olsun bozdum ya
ben kuafore sordum 2 sene kullanırsın dedı basta sevınmıstım ama o bıgudıler cıkınca şaka gıbıydı herseyy
ne güzel senınkı bozulmus darıısı bana :)
Saciniz normalde duz mu dalgali mi?
Hizli uzuyorsa 2yilda dip boyasi gelmis gibi yarisi kivircik yarisi dumduz olur...
O yuzden permanizin cok bozulnadan acilmasini saglamaya bakin ki kisacik kestirme dusunceniz yoksa surekli toplamak zorunda kalmayin...
Amin canım, merak etme, ya alışırsın yada bozarsın1 ay saçını günlük yıka tara haftada 1-2 doğal yağ sür mesela argan yada zeytin yağı ki kırılmasın, önce dalga gibi durur, eğer öyle hoşuna giderse öyle devam edersin, uçları mutlaka kıvırcık kalıyor oradan kestirirsin.. Merak etme gider
dedıklerınızı denıcem iri perma gercekten hos duruyo ama ben akıl edemedımm
inş. argan yagı var ama zeytınyagını nasıl suruyosun bende deneyım bitlendırmez demi:)
zeytin yağı doğal saf olan zeytin yağıydı benim kullandığımi antalyadan arkadaşım getirmişti, saç diplerine friksiyon yanı parmak uçlarıyla masaj yaparak sürmüştüm.. halen arada bir sürerim..saçı nemlendirmede birebirdir.. ozamanlar argan susam felan bilmiyodummerak etme bitlenmezsin, bütün yağlar kullanılırken önce soğuğa yakın ılık suyla akıtılır, sonra şampuanlanır..
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize...
saç bölümü................ılgılı bolum neresı
zeytin yağı doğal saf olan zeytin yağıydı benim kullandığımi antalyadan arkadaşım getirmişti, saç diplerine friksiyon yanı parmak uçlarıyla masaj yaparak sürmüştüm.. halen arada bir sürerim..saçı nemlendirmede birebirdir.. ozamanlar argan susam felan bilmiyodummerak etme bitlenmezsin, bütün yağlar kullanılırken önce soğuğa yakın ılık suyla akıtılır, sonra şampuanlanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?