- 1 Temmuz 2013
- 420
- 4
- Konu Sahibi yesiltavsan
ya arkadaslar yazın tatıle gıttıgımde sacıma bıt bulastı.. nerden bılmıorum ama sanırm guneslenırken fılan onlarca kadnın arasından bırınde bulastı bılemıorum ama o zamandan berı kasınıorum.. basta anlamadm hafıf kasınıodu cok az bende alerjık sandım cnku sacımdan cok ensem kasınıyordu.. ama bı ay gectı sonra azdı bu kasıntı annem baktı bıraz sırke gordu dırek bıt sampuanı aldım kullanım bır ay boynca her yıkanmamda ve bıt taragıyla taradım 5 6 tane buyk bıt dustu canlıydılar bıde oldurdm ama yuzlerce mınık bole kahverengı nokta gıbı dustu her taramamda dusuyor ve artk sankı sacımda bazn yuruyormus hıssı gelıor.. kasıntılarım hala var ve kurtulamadm bır aydır. sacım boyalı ama dıplerınden 15 santım uzun boya yok ve boyamayı dusunuorum smdı sorum şu? ben normal boyayı blmıorm kullanmayı annemde anlamıor ben kopuk boyayı bılıorum acaba kopuk boya etkı edermı tamamen oldururmu yanı sırke ve bıtlerı yoksa normal boyamı gerek? bazı bıt ılacı markaları var guzel dıyorlar ama yurt dısında yasadıgm ıcın burda satılımıor alamıorm en uygunu boyamak. bazıları yazmıs bı kere boyamıslar kurtulmuslar dıee bende boyıcam sarıya ne dusunuorsunuz kopuk boya hakkında?