Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda ki acayiplik :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Saçımı hep aynı yerden ayırdığım için midir nedir böyle birşey farkettirm, bu nedir? Neden böyle oldu ya, stres yaptım ondan mı, peki ne yapmam gerek orada saç çıkması için? Kendi rengim resimdeki bu arada, açık kumral, o yüzden mi böyle gözüküyor :(

Eklentiler

• E9E7FB4D-D585-4735-873C-D0A2184A8068.webp
    E9E7FB4D-D585-4735-873C-D0A2184A8068.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 184
  • 95E880D4-988F-49F1-8199-C383EC6FF938.webp
    95E880D4-988F-49F1-8199-C383EC6FF938.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 177
Ben bişe fark edemedim saçınızı ikiye ayırmışsnz o yüzden öyle görünüyo
Başkası ayırsa başkasınında böyle görünür

Hep aynı yerden ayırmayı bırakın. Hatta bir süre hiç ortadan ayırmayın. Saçınıza da biraz bakım uygulayın geçer bence. Hep aynı yerden ayırınca olmuştu benim daha önce. Bitki özlü şampuan defne sabunu bi de çam terebentin yağı kullanmıştım fön falan da çekmemiştim bir iki ay düzelmişti.

Hep aynı yerden ayırmayı bırakın. Hatta bir süre hiç ortadan ayırmayın. Saçınıza da biraz bakım uygulayın geçer bence. Hep aynı yerden ayırınca olmuştu benim daha önce. Bitki özlü şampuan defne sabunu bi de çam terebentin yağı kullanmıştım fön falan da çekmemiştim bir iki ay düzelmişti.
Organik şampuan kullanıyorum, sanki orada saç yok gibi değil mi yaa saçmalık, sanki dökülmüş yuvarlak gibi :(

Ben bi acayiplik göremedim🙄 normal bence. Saçlarınız seyrek ince telli duruyor zaten. Bi iki tutam saçı yan tarafa atin biraz da öyle kullanmayı deneyin. Saç renginizi beğendim bu arada 😊

Organik şampuan kullanıyorum, sanki orada saç yok gibi değil mi yaa saçmalık, sanki dökülmüş yuvarlak gibi :KK43:
Bak çok kafana takıyorsun. Biraz sabırlı ol dediklerimi yap bende aynı senin gibiydim. Stres de saç döker. Ayrıca hiç öyle senin yazdığın gibibüyük bir açıklık yok. Sen benim önü görseydin sanki saçımınderisin görünüyordu o kadar seyrekleşmişti ki. Eğer için rahat edecekse önce bir dermatoloğa git bir göster. Bir de hormonal değişimler de saçta dökülme yapıyor. Ama inan bana sende aşırı bir durum görünmüyor. Yukarıdaki arkadaşta aynısını yazmış.

Sadece belli bir taraftan ayırınca mı böyle duruyor? Başka bir taraftan ayrıdığınızda yine ayrım yeri gözünüze batıyor mu?

Saçımı hep aynı yerden ayırdığım için midir nedir böyle birşey farkettirm, bu nedir? Neden böyle oldu ya, stres yaptım ondan mı, peki ne yapmam gerek orada saç çıkması için? Kendi rengim resimdeki bu arada, açık kumral, o yüzden mi böyle gözüküyor :KK43:
Tarakla ayır sürekli düzelir o görüntü

Benim de ayırdığım yer hep böyle, hiç bi acayiplik olduğunu düşünmemiştim bence normal bisey ama

Back
X