- Konu Sahibi iremsusanli
-
Kizlar bugun kolestonun kahve (4\0) kopuk boya aldimsacim suan sari gibi biraz koyu sari. Dogal rengim gibi olsun istiyorum dogal rengim koyu kumral gibi iste bu boyyayi deneyen var mi, saclarinizda nasil bi degisim oldu? Heyecanla cevaplarinizi bekliyoum birazdan boyayacagimmm :))
Kizlar bugun kolestonun kahve (4\0) kopuk boya aldimsacim suan sari gibi biraz koyu sari. Dogal rengim gibi olsun istiyorum dogal rengim koyu kumral gibi iste bu boyyayi deneyen var mi, saclarinizda nasil bi degisim oldu? Heyecanla cevaplarinizi bekliyoum birazdan boyayacagimmm :))
Boyadın mı,nasıl oldu ?
ben casting koyu kumral boyadım sarı saçımın üzerine çok güzel bir renk oldu aktı şimdi de koleston kahve boyamayı düşünüyorum ama köpük olmayan...saçlarını çok yıprattı mı ya da dökülme????
Hiç denemedim ama tehlikeli sularda yüzüyosun :)
zehir gibi kokan bir yapısı var koleston köpük boyanın..denemeni tavsiye etmem,ve de çok koyu oluyor..
ben açık kahve mi alayım o zaman saçımın altında sarı boya var o yüzden çok açılıyor diye kahve boyamayı düşünmüştüm ama siyah olsun istemiyorum :44:
kesinlikle açık kahve al, çünkü kahve bayağı koyu oluyor koyu kahve siyaha yakın. ama güzel bi renk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?