• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyadım HİÇ tutmadı!!

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Kızlarr saçlarımı schwarskopf perfect mousse 7-5 ile boyadım $PM75_241463_print_1772H_1772W.webp

Veeee sonuç buu!!$IMG-20120831-WA0001.webp
Öncesinin resmini paylaşmaya gerek yok
çünkü arada fark yok

Daha önce saçımı hiç boyamamıştım yani boyasız saça uyguladım boyayı azda olsa bi açılma bekliyordum.
Şimdi palettenin yoğun renk açıcısını kullanmayı düşünüyorum.
Saçlarımı nekadar açar? ve açtıktan sonra saçlarımı tekrar boyamam gerekirmi.

İstediğim renk buEki Görüntüle 508532
Yardımcı olursanız sevinirim
:43:

saçımı en alttaki mesajımdaki boya ile boyadım buda sonuç

Eki Görüntüle 509872 Bu güneşte

Eki Görüntüle 509873 Buda odada güneş görmeyen bi yerde

Hafif bir kızıllık var ama rengi hoşuma gitti. resimlerde olduğundan daha kızıl çıkmış okadar değil aslında.
Resimlerin üstüne tıklayınca resımler buyuyor daha iyi görebilirsiniz

Son düzenleme:
Bence ilk boyanı kuaförde yaptır eğer açık istiyorsan.Yoksa saçlarını çok değişik renklere sokabilirsin istemeden canım.

açıcı ile istediğiniz tona kadar bekletin boyamanıza gerek kalmıyor ama istediğinizden açık renk olursa yada bazı yerler çok açılmış bazı yerler koyu kalırsa yine o renk dalgalarını kapatmak için boyamanız gerekir.

açıcı ile istediğiniz tona kadar bekletin boyamanıza gerek kalmıyor ama istediğinizden açık renk olursa yada bazı yerler çok açılmış bazı yerler koyu kalırsa yine o renk dalgalarını kapatmak için boyamanız gerekir.

hımm tamam tşkler tatlım. saçında nekadar tutacagını nasıl anlıyorsun. saçların boyalıyken farkediliyormu?

Kızlarr saçlarımı schwarskopf perfect mousse 7-5 ile boyadım Eki Görüntüle 508530

________________________________________________________________________________________

Veeee sonuç buu!!Eki Görüntüle 508531
Öncesinin resmini paylaşmaya gerek yok
çünkü arada fark yok

Daha önce saçımı hiç boyamamıştım yani boyasız saça uyguladım boyayı azda olsa bi açılma bekliyordum.
Şimdi palettenin yoğun renk açıcısını kullanmayı düşünüyorum.
Saçlarımı nekadar açar? ve açtıktan sonra saçlarımı tekrar boyamam gerekirmi.

________________________________________________________________________________________

İstediğim renk buEki Görüntüle 508532
Yardımcı olursanız sevinirim
:43:

Canim istersen baska bir markanin daha acik tonunu dene loreal bu konuda iyidir ama sakin acici isine girme daha once boyada yapmamissin pek tecrubende yok sanirim gerci olsa bile berbat bisey bana inanabilirsin tecrubeyle sabit yani:27:saclarin ne kadar saglikli olsa bile bu acici islemine pek fazla direnemiyolar ben acmayi denedim daha baslarken ne kadar yanlsi biseye kalkistigimi anladim ama cok gecti malesef:50:resmen daha surerken sacina ne kadar zarar verdigini anliyosun sacin isiniyo lastiklesiyo yaniyo resmen:18:o yuzden bence kuaför denersen daha dogru ama yok illa evde yapicam dersen istedigin renkten daha acik tonlari ve mumkunse klasik boyalari denemeni tavsiye ederim bu köpük boyalardan pek kimse memnun degil.Umarin istedigin rengi sacini pek yipratmadan elde edebilirsin:54:

Canim istersen baska bir markanin daha acik tonunu dene loreal bu konuda iyidir ama sakin acici isine girme daha once boyada yapmamissin pek tecrubende yok sanirim gerci olsa bile berbat bisey bana inanabilirsin tecrubeyle sabit yani:27:saclarin ne kadar saglikli olsa bile bu acici islemine pek fazla direnemiyolar ben acmayi denedim daha baslarken ne kadar yanlsi biseye kalkistigimi anladim ama cok gecti malesef:50:resmen daha surerken sacina ne kadar zarar verdigini anliyosun sacin isiniyo lastiklesiyo yaniyo resmen:18:o yuzden bence kuaför denersen daha dogru ama yok illa evde yapicam dersen istedigin renkten daha acik tonlari ve mumkunse klasik boyalari denemeni tavsiye ederim bu köpük boyalardan pek kimse memnun degil.Umarin istedigin rengi sacini pek yipratmadan elde edebilirsin:54:

hımm evet tatlım başka bir boyayla açmayı bende düşünmüştüm ama istediğim rengin bir açığı olurmu ki? saçlarım baya koyu, 2-3 ton açığı daha mı iyi tutar acaba?

sacin koyu canim bence rahatlikla bi kac ton acigini al zaten renkler genelde kutunun ustundekinden koyu tutuyo,ama dedigim gibi sakin acici isine girme ben yaptim yillarca zar zor uzattigim saclarimi kestirmek zorunda kaldim mahfoldular resmen hele uclari simdi yien uzamasini bekliyorum sen benim yaptigim hataya dusme

sacin koyu canim bence rahatlikla bi kac ton acigini al zaten renkler genelde kutunun ustundekinden koyu tutuyo,ama dedigim gibi sakin acici isine girme ben yaptim yillarca zar zor uzattigim saclarimi kestirmek zorunda kaldim mahfoldular resmen hele uclari simdi yien uzamasini bekliyorum sen benim yaptigim hataya dusme

tamam canım çookk tşkr ederim :9:

orjınal renge acıcı vurmadan ıstedıgın sonuca ulasamazsın kı

ulassan bıle kızıl tonlara ulasacaksındır

keske tekrar boya almak yerıne kuafore gıtseydın .

saçımın rengi biraz açıldı. Karamel kahvenin bir ton koyusu oldu. Hava karanlık resimlerde pek belli olmuyor. Güneşte çok rengi çok güzel ve parlak. Yarın gün ışığında çekip koyarım =D Kutunun üstünde 2-4 ton arası saç rengini açar yazıyor. Ama kızıl veya koyu boyayla boyandıysa boyamayın saçlarınızı yazıyor. Haberiniz olsun. Sanırım ozaman turunculaştırıyor.

canım bende doğal saçımı clemency platin sarısı + çok azıcık açık küllü sarıyı karıştırarak boyuyordum. gayet güzel senin istediğin tonlarda açıyordu. bir sonraki boyamanı yapmadan önce bu boyayı bi araştır bulunduğun yerde varmıdır bilemiyorum hem bitkisel bi boya. izmirde hobi parfümeriden alıyorum ben. saçına sakın açıcı sürme bizler sürdük şimdi toparlamaya çalışıyorz

canım bende doğal saçımı clemency platin sarısı + çok azıcık açık küllü sarıyı karıştırarak boyuyordum. gayet güzel senin istediğin tonlarda açıyordu. bir sonraki boyamanı yapmadan önce bu boyayı bi araştır bulunduğun yerde varmıdır bilemiyorum hem bitkisel bi boya. izmirde hobi parfümeriden alıyorum ben. saçına sakın açıcı sürme bizler sürdük şimdi toparlamaya çalışıyorz

tamam tatlım bi araştırırım birdahakine öyle yaparım

iyi cesaret etmişsin ilk defa evde yaparak,ben cesaret edemiyorum:)
ve renk gerçekten çok güzel olmuş ben de beğendim:)

tşkrler tatlım. boyamadan önce belki 50 tane saç boyama videoları izledim :1:
onların çok faydası oldu 10 dakkada bitti işim. çokta kolaydı bence. :12:

Back
X