Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçımı boyadım ve saç diplerim acıyor
Merhaba, dün saçımı boyadım ve dipleri saçımı bağlarken, tararken vs baya acıyor. Bu durum yeni boyadığım için normal mi yoksa boya alerji yapmış olabilir mi?
Kırmızılık var mı diye baksın birisi. Kimse yoksa telefon ile diplerinizin fotoğrafını çekip bakın. Hafif bir acıysa olabilir ama yoğunsa gözlemleyin.
İyi durulamamış olma ihtimaliniz var mı?
Merhaba, dün saçımı boyadım ve dipleri saçımı bağlarken, tararken vs baya acıyor. Bu durum yeni boyadığım için normal mi yoksa boya alerji yapmış olabilir mi?
merhaba,
açıcı da kullandıysanız ya da bir kaç işlem arka arkaya uyguladıysanız saç deriniz yıpranmıştır ve yanma ihtimali de var.
nerden mi biliyorum benim de bi kısım acımıştı çünkü. saçıma açıcı ve boya arka arkaya uygulamıştım bu işlemleri. şimdi sorsanız hayatta yapmam.
bana kalırsa kuaföre bırakmak lazım böyle şeyleri. alanında profesyonel kişilere ama.