Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka ki bu durumla ?Regli miydin boya yapılırken?
Bilmiyorum gittiğimde sorucam ama peki sizin dediniz gibiyse ne yapabilirim acaba ya ;(saçını eğer orealla açtırdın isen saçında ciddi hasar var demektir şu an. Saç yapın (pucuklar ) bozulmuş ve saçın boyayı kabul etmiyordur. eger durum bu ise zaten 2 3 yıkamada renkler bozulur.
Bende anlamadım ya aradım böyle böyle dedim kadın bana miks ton olduğu için akar dedi ama çok rahatsızım ya habire ellerim boynum kırmızı boya yani ;(25 yıldır her renge boyattım saçımı, hiç kuruyken boyayan saçım olmadı. Kızıl tonları banyodayken çok akar, ama sadece banyodayken akar, saç kuruyken akmaz ki. Sizin kuaför kalitesiz değişik bir şey mi kullandı acaba???
Bilemedim ki yarın yıkıycam saçımı boyattığımda saçım yeni yıkanmıştım 2 balyaj attırdım için boyadan sonra kadın o kısımları yıkamıştı yarın yıkıcam saçımı 2 . Günü bitirdim bugün eğer onlar düzgün yıkamadıysalar ondan dicem ama bilemedim of ;( ilk defa boyattım bideKendiniz yıkadınız mı düzgün yıkamadılar da elinize boyalar mı geliyor acaba
Sadece o kisimlari yikadiysa kalmistir tabi.Iki gunde meraktan yikar insan :)Bilemedim ki yarın yıkıycam saçımı boyattığımda saçım yeni yıkanmıştım 2 balyaj attırdım için boyadan sonra kadın o kısımları yıkamıştı yarın yıkıcam saçımı 2 . Günü bitirdim bugün eğer onlar düzgün yıkamadıysalar ondan dicem ama bilemedim of ;( ilk defa boyattım bide
Çünkü regliyken saç boyası tutmaz...Ne alaka ki bu durumla ?
Ben "kırmızı boya" akması nedeniyle değil, "boyanın" akması nedeniyle sordum. Regliyken boya tutmaz çünkü... Saçtan kırmızı boya akmasıyla regli arasında bağlantı kurmak evet saçma ama bu saçmalık benim aklıma bile gelmedi, sizin aklınıza gelmiş! Demek ki saçmalıga siz daha müsaitsiniz... Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Yoksa aynı şekilde karşılığını alırsınız!Kuruyken bulasmaz guaj boya mi bu sulu boya mi? Cok sasirdim. O kuafor kendini savunacak tabii. Baska kuafore sormalisin. Regl misin doye soran arkadas sactan kirmizi boya gelmesini umarim aklima gelen sekilde baglamaz. Gerci nasil baglarsa baglasin sacma olcak da..
Bu cevap da bekledigimden daha mantikli olmadi malesef. Arti uslubum gayet seviyeliydi ben sizin kendi uslubunuzu bi kontrol etmenizi oneriyorum. Ha duzeltin demiyorum o benim dememle olacak biaey degil. Reglken neden boya tutmaz aydinlatir misiniz bizi?Ben "kırmızı boya" akması nedeniyle değil, "boyanın" akması nedeniyle sordum. Regliyken boya tutmaz çünkü... Saçtan kırmızı boya akmasıyla regli arasında bağlantı kurmak evet saçma ama bu saçmalık benim aklıma bile gelmedi, sizin aklınıza gelmiş! Demek ki saçmalıga siz daha müsaitsiniz... Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Yoksa aynı şekilde karşılığını alırsınız!
Yıkadım bugünSadece o kisimlari yikadiysa kalmistir tabi.Iki gunde meraktan yikar insan :)
Yok değildim kuzucumÇünkü regliyken saç boyası tutmaz...
Bilmiyorum hic cila atilmadi sacima,akicagini bildigi icin tekrar boyayip atabilir cila yada iki islem saci yakar diye atmamistir.Neden bir daha para alsinki su renk istiyorum dediginizde tarama yikama cila boya ayri fiyatmi bicilir.Yıkadım bugünönce üzüm sirkesi döktüm
internette okumuştum kalıcı yapıyomuş aman bi yıkadım bi dünya boya aktı şimdi biraz daha iyi fazla boya vermedi elime :) ya bide bişey sorcam genelde boyadan hemen sonra cila atılmaz mı bu kuaför para almak için mi cikayı 10 güne erteledi acaba ?
Anladım çok teşekkür ettim inşallah ciladan sonrada akmaz ya ilk günki gibi elime bulaşmazBilmiyorum hic cila atilmadi sacima,akicagini bildigi icin tekrar boyayip atabilir cila yada iki islem saci yakar diye atmamistir.Neden bir daha para alsinki su renk istiyorum dediginizde tarama yikama cila boya ayri fiyatmi bicilir.
Eve gelince yikan bulasmazAnladım çok teşekkür ettim inşallah ciladan sonrada akmaz ya ilk günki gibi elime bulaşmaz