Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyayacağım fikirlerinze ihtiyacım var (REsimli)

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Kızlar sçlarımın şuan ki hali gördüğünüz gibi diplerimde çıkmış durumda ve rengi baya bi aktı düğünden sonra hiç boyamadım akacak renk kalmadı çok soluklaştırıyo tenimi bu renk çok koyu renkler sevmiyorum yumuşak renkler tercihimdir.

Saç rengim bu

İstediğim tonlar bunlar Nevacolor dan hangisi renkleri karıştırmamaı yada tek renk ne önerirsiniz lütfen bu aralar boyatıcam kuaför arkadaşım evde boyucak ben boyasını alcam nevacolor al dedi. bu iksini karıştırsam koyu tutar mı çok yumuşak tatlı bi kahve tonu istiyorum aktığında kumrala kadar açılır o şekilde sizin önerleriniz anlayan uygulayan arkadaşlarım yardım edin bana :18:

Bu tonlar buA'nın saç rengi de çok hoşuma gidiyor yada bunu nasıl elde ederim

Son düzenleme:
bu rengi bilen saçıma renk önerebilecek kimse yok muuu

Kahveyle kumral karışımı bi şey ve çoğu insan bu rengi tutturmaya çalışıyor. her ten rengine uyabilecek doğal ve güzel bi renk :) o ikisini karıştırarak elde edebilirsin bence. gözlerin de koyu renkse çok yakışacaktır canım

sana diyebileceğim tek şey 5.00 aşağısı bir renk boyama. 5 ve yukarı numaraları tercih et. diyelim 4.00 kahve boyadın, direk simsiyah olur.
anladığım kadarıyla kızıllı bir kahve istiyorsun. lorealin 5 ve üzeri tonlarına bakabilirsin.
lorealin çikolata kahvesinden çoğu kişi memnun mesela. çok koyu olmasını istemiyorsan yarım saatten fazla bekletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…