Arkadaşlar Ben Saçımı Siyaha boyamayı Düşünüyorum sizce Hangi Marka İyi sonuç Verir Yardım ?
Marka bilemem ama natural serilerden boya onlar cok kalıcı oluyor zor akıyor yani hiç akmamasını istiyorsan canım
Koleston almayı Düşünüyorum ama İşte Tereddüt Ettim
koleston koyu çıkaran bir boya siyahda tercih edilebilir kalıcı oluyor çokda fazla akmadığı kesin saçda güzel renkler elde edilen palette loreal koleston dur
Yeni çıkan Köpüklü Değil Diğeri Normal Boya 2,0 Evet Ambalaj mor Yeni seri hani :)
evet canım köpükleri bilemem akıp gidiyormuş sen krem boyadan şaşma aynen mor ambalajlı 15.gün sonra renk aktifleşdirici serumu var içinde
Aynen O Canım :) Köpüklüyü Zaten Hiç tutmadı Gözüm normal Daha İyi Siyah Yapıcam Beyaz Tende Kötü Durur mu ?
kuaförlerde herzaman güzel seyler cıkaramıyo ortaya.6yıldır kuaförde boyatıyordum memnun kalmıyordum hiç.kuaför degiştirmeme ragmen bikere bile memnun ayrılmadım.ensonunda cesaret edip evde boyadım cokgüzel oldu.sadece rengin biraz daha acık olmasını istiyodum.tabi senin dediginde dogru ust uste degişik renklere boyarsam rengarenk bişey cıkar.aslında merak ettigim sey su.benım sacım röfleliydi,röflenin üzerine loreal 7.31le boyadım.ilk basta cok koyu bi renk cıktı ve küllü oldugundan cok mat bişey oldu.yıkadıkca acıldı alttan röflelerde cıktıkca cok hos bi renk oldu.yani simdi ikinci boyamaya yine loreal 7.31 alıp boyasım,yine koyu bi sacmı cıkar yoksa dahamı acık olur.merak ettigim bu.eger koyu cıkar derseniz loreal 8.3le boyucamda
canım bende mavi siyaha boyuycam ama kolestonda mavi siyah yok hani diğerlerine boyadım yani diğer markalara açıkçası hemen aktı kolestonda mavi siyah hangisi bulamadım çünkü bi bilgin var mı
canım saç şeklin göz rengin önemli bu konuda ben siyah saç düşünmem mesela benim renklerim çikolata kahve vede sıcak çikolatadır bunları kim boyarsa boyasın çok yakışdırıyorum yüzüne canlılık geliyor insanın beyaz tene çikolata kahve güzel durur ama kafanı karışdırmıyım sen dilediğin gibi boya beyaz tende siyah alımlı durur esmerde yakışmaz bence işde göz aşinası ne biliyim resmin olsa tam kararımı derdim boya yada boyama diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?