Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı düzelttirdim

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
evet arkadaşlar saçımı düzelttirdim başka kuaföre. Diğee konuma resim yükleyemediğim için yeni konu açmak zorunda kaldım. Son halinden çok memnun kaldım ama akarsa diye korkuyorum. Akmaması için ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_8390.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 172
Çok güzel olmuş.nerde yaptırdın?

Diğer hali yaşımı olgun göstermişti ve yüzüme pek gitmemişti. Çok teşekkür ederiimm
Rica ederim ben kendi saçımı o renge döndürmeye çalışıyorum da,o yüzden de sevdim çok.tabii ki yüzüne gideni sen bilirsin :)

Çok hoş görünüyor, renk koruyucu şampuanlar var sanırım o iyi olur, Sağlıkla kullanın saçlarınız harika olmuş

Cok güEl olmus canim bende cok sık antalyaya gidiyorum ne kadara yaptirdin bu saçı

Benim saçım platin canım krepe atarak koyu boyadı araları, açıcı uygulamadı yani. Sonra da üstünden cila attı. 200 verdim ben. Fazla geldi ama yapıcak bir şey yok başka bir kuaför adam edemezdi saçımı

Hmmm evet canım bende bu sekilde istemiştim banada fazla geldi bendende 200 istediler bende bi müddet ara verdim bu sevdama düz renk boyatım bidaha boyatınca ombre yaptırcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…