Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi kahveye boyamalıyım??

leyla92992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
4
1
34
saçımın rengi siyah, ombre yapmak adına saçımın uçlarını krepe yaparak açıcı sürdüm üstleri simsiyah altları da sarıya dönük turuncu oldu :KK43:( şimdi sadece açtığım uçlarına kahve sürüp saçımı siyah-kahve yapmak istiyorum,, sizce güzel olurmu? hangi kahve tonunu sürersem saçım boyayı tutar, aklımda çikolata kahve ve küllü kahve var ama hangisini yapmalıyım bilmiyorum, (daha doğrusu sizce açılmış saça kahve sürsem tutarmı yoksa turunculuk kalır mı)

Son düzenleme:
saçımın rengi siyah, ombre yapmak adına saçımın uçlarını krepe yaparak açıcı sürdüm üstleri simsiyah altları da sarıya dönük turuncu oldu :KK43:( şimdi sadece açtığım uçlarına kahve sürüp saçımı siyah-kahve yapmak istiyorum,, sizce güzel olurmu? hangi kahve tonunu sürersem saçım boyayı tutar, aklımda çikolata kahve ve küllü kahve var ama hangisini yapmalıyım bilmiyorum, (daha doğrusu sizce açılmış saça kahve sürsem tutarmı yoksa turunculuk kalır mı)

küllü açık kumral boya uçlarını canım tutunculuğu alır.. 8.1.. baktın açık oldu 7.1 ile boyarsın sonraki ay da..

çook teşekkür ederim canım bir yerde de okumuştum eğer turunculuğu almasını istiyosanız turuncu tonları içermeyen bir kahve kullanmalısınız diye ama yine de gönlümde çikolata kahvesi kalmıştı :)) küllü açık kumralı deneyeyim o zaman :KK9:bir de saçımın ombre şeklinde olduğunu unutmamak gerek çünkü sadece rengini açtığım yerleri boyamayı düşünüyorum

çook teşekkür ederim canım bir yerde de okumuştum eğer turunculuğu almasını istiyosanız turuncu tonları içermeyen bir kahve kullanmalısınız diye ama yine de gönlümde çikolata kahvesi kalmıştı :)) küllü açık kumralı deneyeyim o zaman :KK9:bir de saçımın ombre şeklinde olduğunu unutmamak gerek çünkü sadece rengini açtığım yerleri boyamayı düşünüyorum

evet tatlım o yüzden açık kumral olsun dedim çok koyultmasın.. bir böyle dene bakalım turunculuk gitsin ondan sonra istersen çikolata kahveye de boyarsın..

Meraba ben de kahve tonlarıyla ilgili bişey sormak istiyorum. Saçımı koleston 5 ve 6 yarı yarıya kullanarak boyuyorum ama koleston koyu kendi rengim oluyor beyazlardan dolay boyuyorm. Yaz geliyo yapılması riskli ama onereceğiniz bi kahve tonu var mı yani sadece daha kahve olsun istiyorm saçım siyaha yakın bi kahve çünkü daha sıcak bi renk istiyorm ama çok mu akar yazın onu da bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler

X