Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sezen1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
40
1
86
İstanbul
arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim

Yakıştığı için kazıtmışsınızdır, güle güle uzatın yerimseniben Ama bana hayatta yakışmaz -tatlicadiarzu-

bende bazen kafayı bozuyorum kazıyayım diyee..doğumdan sonra dökülüp duruyorr..birde sıkıntı stress bazen canım sıkılıyo can sıkıntısını saçlarımdan almak geliyor içimdenn..kökü bizde nasıılsa uzarr..birde artık güzel bandanalar eşarp takma stillei var r kemeyi düşündüğümde çok düşündüm ne takabilirim diyee..

Saçı kazıtmanın ne faydası var ki? Eğer dökülme probleminiz devam ediyorsa uzayan saçlar yine dökülecektir.

Şimdi bu şeye benziyor, mesela bacaklarınızı traş etseniz mi daha gür çıkar kıllarınız, yoksa uçlarından kesseniz mi ? Biz saçlarımızı neden kestiririz ? Saç boyu kısalsın, damarlar daha iyi besleyebilsin, uçlarındaki kırık bölgeler gitsin diye. Kökten kazımak elbette olmayan yerden saç çıkarmaz, ama kökleri güçlendirerek çıkarır.

Helal olsun bacum sana cesaret işi vallahi, ben de toplasam cesaretimi kazıtırım.

Resimlerini ekleyebilir misin senden rica etsem a.s.

bendede saçlarımda bayağı düzelme var bu ay düğünümüz vardı oda bitti.yakında bende kazıtırım saçlarımı.bekle beni geliyorum sezenciğim.

saçınımı kazıttın:1shok::1shok:
tebrik ediyorum canım çok cesursun:lepi:
ben asla yapamam ama böyle çılgınlık yapanlarada hep özenirim:utangac:
içimde kalan duyguların dışavurumu sanırım:smiley-cool:

valla büyük cesaret benim saçlarım yandığı halde kazıtmadımki asla düşünmem bile tebrik ederim seni inşallah bundan sonra sağlıklı uzar..

bizde saçlarımızı erkek gibi kestirip kendimize cesaret işi diyoruz ama bence asıl cesaret budur....yakışmış ama ;) güle güle kullan,,,güle güle uzat canım...

vay iyi cesaret ama kafatasının da şekli güzel benim hayatta olmaz üçgenimsi gibi birşey kafam zatn yamuk yumuk seninki maşallah yusyuvarlak:)

bnm bi arkadaşımda yaptıı 4 yıl önce
hevesini kırmak gbi olmasın
elbetki saç tipine göre değişr ama
şimdi upuzun saçları yine dökülüyoor

benim arkadaşımda geçen sene kazıttı. ama o kapalıydı kimse anlamadı. şimdi uzadı tabi saçları pırıl pırıl görünüyo.
senide tebrik ederim cesaretinden ötürü

Back
X