Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar saçlara dışardan ne kadar müdahale ederseniz edin, kesin sonuç alınmıyor. Saça içerden müdahale etmek gerekiyor, bir doktor demişti "vücuda dışardan bakım olmaz, bakım yediğimiz, içtiğimizdir" demişti.
Örneğin yüzümüze yoğurt sürüyoruz ama anlık güzel oluyor 1 gün sonra yine aynı, halbuki yoğurdu düzenli tüketmek tüm vücudumuzu toksinlerden temizler ve sağlıklı bir cildimiz olur. Saçlarda eynen öyle kabak çekirdeği ve pirinçin saçlara çok iyi geldiğini okumuştum.
Ben saçlarıma hiç bakım yapmadım bugüne kadar dalgalı olduğu içinde hergün jole sürdüm ama ne kırığım oldu ne yıpranmam oldu, tamamen yapıyla alakalı.

benimde karşı komşum yaptı daha yeni 2 hafta oldu ama o kapalı kimse anlamıyo...bende kapalı olsam yaparım ama ortada öyle dolaşılırmı ya çok çirkin olurum ben..

benimde saçlarım bir ara çok dökülüyordu.çok ünlü bir dermatolağa gitmiştim böyle tvlerde falan çıkıodu..bana da dediği şu oldu:dökülme içten düzeltilir.öyle şampuanla serumla olmaz demişti.hiç bir faydası yokmuş..sonra bana hiçbir şey vermedi dr..psikolojik falan dedi.bisürü test istedi test sonuçlarım normaldi..eczanede gördüğüm bitkisel bir hap aldım ve birsüre onu içtim ve düzeldi..aynı şekilde erkek arkadaşımın da avuç avuç dökülüodu..kafasını koyduğu yerde bir sürü kısa saç kalıyordu ve o haptan o da içti 4 sene oldu hiç dökülmüyor onun...

bir de kadınlarda hormonal olabiliyor bir akrabamızın tirodi varmış meğer o kadar çok dökülmştüki saçları tepesi açıktı resmen..sonra tiroid haplarını içmeye başlayınca açılan yerler doldu...tiroid testi yaptırın arkadaşlar özellikle annesinin saçı döküldüğünden bahsedeb selin arkadaşım annen tiroid testi yaptırsın..

walla ben 3kere kazıttım saçlarım cansız güçsüz diye sonuç yine aynı uzayınca görürsün değişmediğinişakkıdı

Büyük cesaret herkes yapamaz bunu.. Benim bildigim cocuklarda daha etkili oluyor sac kazitmak..

Ben saclarimi asla kazitmam.
Güzel dursa bile yani yakissa bile öyle dolasmak istemem...

saçlarımı kısacık kestirdiğim oldu ama kazıtmayı düşünmedim.sokağa çıkamam ya ben ozaman.cesaret işi..yada kapalı olsaydım kazıtabilirdim.....

Valla kafayı kazıtmaya pek casaret edebileceğimi sanmıyorum şu an ama çocukluğumdan hatırladığım bir şey varki bir dönem meşhur olan aslan başımıdır nedir onu kestirmek için babamın peşine takılıp onla beraber erkek kuaförüne gitmiştim:))) Ama valla çok zorlu anlardı adam diyo oğlum sen hangi okula gidiyorsun hadi ona çaktırmadan cevap verdik kız arkadaşın, sevgilin varmı diyince böyle mal mal kalmışım abi yaw ben zaten kızım diyemedim ki:)))))))))))))

arkadaşlar ben açığım ama mecbur kaldım saçımı kazıdı eşim çünkü saç kıran olmuştum saım ara ara dökülmüştü ama kazımak hiç bir işe yaramadı daha yeni büyüyor eşimin saçıyla aynı

Kızlar saçlara dışardan ne kadar müdahale ederseniz edin, kesin sonuç alınmıyor. Saça içerden müdahale etmek gerekiyor, bir doktor demişti "vücuda dışardan bakım olmaz, bakım yediğimiz, içtiğimizdir" demişti.
Örneğin yüzümüze yoğurt sürüyoruz ama anlık güzel oluyor 1 gün sonra yine aynı, halbuki yoğurdu düzenli tüketmek tüm vücudumuzu toksinlerden temizler ve sağlıklı bir cildimiz olur. Saçlarda eynen öyle kabak çekirdeği ve pirinçin saçlara çok iyi geldiğini okumuştum.
Ben saçlarıma hiç bakım yapmadım bugüne kadar dalgalı olduğu içinde hergün jole sürdüm ama ne kırığım oldu ne yıpranmam oldu, tamamen yapıyla alakalı.

kesinlikle sana katılıyorum canım. güzellik içten dışa yansır. güzellik sağlıkla gelir.:CüvCüv:

arkadaşlar ben açığım ama mecbur kaldım saçımı kazıdı eşim çünkü saç kıran olmuştum saım ara ara dökülmüştü ama kazımak hiç bir işe yaramadı daha yeni büyüyor eşimin saçıyla aynı

cnm çok geçmiş olsun ben yaşamadım ama liseden sonra eskı arkadaşım yapmıştı o iyi sonuç aldım dedı sana faydası olmadı hiç şeker

Büyük cesaret tebrik ederim :1shok: Ben bu şekil kestirsem uzayana kadar evden dışarı adım atmam:utangac:

canım kafana (artık kafa diyecem saçın olmadığı için) sığır iliği formülünü yapsana çok kuvvetlendiriyormus saçları fışkırıyo diyo suna dumankaya dene bi istersen

ben de kazıtmıştım 2 sene önce. yakışmıştı da bu yaz yine kazıtmak istiyorum ama annem izin vermiyor:çok üzgünüm:
ama büyük cesaret seni de tebrik ederim yerimseniben. hem de sanırım aralıkta kazıtmışsın.ben yazın yapmıştım kafam üşür hasta olurum diye korkmuştum.:teytey:

Arkadaşlar sezen arkadaşımızın büyük desteği sayesinde cesarete gelerek bu pazar idda uğruna saçlarımı kazıttım. Sezen e çok teşekkür ediyorum onun desteği ve yol göstermesi olmasaydı hayatta bunu yapamazdım. Gerçi gerçekten zor oldu yaptırmak hatta ilk gün oldukça kötü hissettim kendimi. yine sağolsun sezen çok moral verdi. Sonrasında da iş yerinde ve çevremden aldığım tepkiler çok rahatlattı beni. Hayatımın en ilginç tecrübesini yaşamış oldum böyelece :)

Back
X