Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
5 ay önce saçımı ense tafafını 3 ön tafafı 4 numara kestirdim çok ii uzuyo omzumu geçsin kazıtıcam şimdi tam omzumun üstünde

ya bnde kazıtıcam ama cesaret edemiom ya :( gerçi kapalıyım sorun olmaz ama ne bilim kazıtamıyorum bir türlü. :sinifsinif:

benimde arkadasım hep kazıtıyor asla uzun saclı gormek nasip olmadı onu :)
ama uzun sactan nefret ediyor asla uzatmam diyor ...
kızada yakışıyor ne yalan diyim ...
ama tabi cesaret işi ...

ya şu pişmanlık işini anlamıyorm bn. kazıttıktan snra ztn peruk kullanmıyormu kazıtan kişiler cnm::sinifsinif::uhm:??

arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim

ben 17 yaşındayım. eskiden saçlarım kestirdikten 1 hafta sonra uzuyodu yumuşaktı. süperdi yani. ama üst üste kuaföre gittim kestirdim fön falan derken yıprandılar. 13 yaşımdan beri çekiyorum malesef .sertleşti dökülme var . uzamıyo eskisi gibi . lise sondayım lisenin bitmesini bekliyodum kazıtmak için. 1 sene daha dayanıcam sonra kazıtıcam . lise hayatım güvensizlikle geçiyo bu saç yüzünden. kaybedicek bişeyim yok . kazıtıcam kesin .merak ettiğim şu saçını sıfıra mı vurdurdun .ve 1 kere kazıtmak yetmiyo mu bikaç kere mi olması gerekiyo. ve saçların yumuşak mı çıktı .umarım cevap yazarsın :)

Son düzenleme:
ben de sacımı kazıtmıstım
özlem tekın modelı yarısını kazıtmıstım yakısmıstı da
cesaret işi cıdden de

hıc cesarte gerekmıyor ooohhhh ne rahatım valla... gece yatmadan once yastıgın ustune sacyaymak yok...sıkkıntılanmak yokkk... ne rahat bırseymıs hatta ne dıye sac uzatmak dıye bırsey var kı guzellıkse guzellık... bır ferahlık var sormayın. ılk kazıttıgımda ruzgarı net hıssetmek dısında bır sıkıntımolmadı... bıraz uzadı tekrar kazıttım..herkese tavsıyem. sacı gurlestırır mı henuz bılemeyecegım ama bır cokfaydasını gordum. bır de hakıkaten uzadıklarında saclarım dokulmeyı bırakırsa degmeyın keyfıme:D

Back
X