Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı koyu renge boyatayım mı? (resimli)

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
arkadaşlar ben 4-5 senedir bu rengi kullanıyorum. rengimi çok seviyorum aslında ama sıkıntım şu ki röfle yaptırmadan dip yaptırdığımda (ki 3 seferde 1 kere röfle yaptırıyorum) saç diplerim kızıl gibi oluyo. bakır gibi falan. ben de çoğunlukla saçlarımı topladığım için önden bakınca saçlarım kızıl gibi görünüyo. bu da hoşuma gitmiyo. ama arada bir fön çektirip açık bırakınca güzel oluyo. onun için çok kararsız kaldım boyatsam mı boyatmasam mı diye? ne dersiniz?

Son düzenleme:
bence boyatmayın böyle süper ama o kızıllığın dip boyada olmaması lazım kuaför boyuyor sanırım ayarlamaları lazım aslında isteseler yaparlar yani

Ben kolay kolay sarı bir tona tamamdır demem ama bence senın tonun tamam yani :)

bence dip problemını kuaforunde görüş rengini bozma sonra zor oluyo eski tonu yakalamak.

teşekkür ederim görüşleriniz için. kendi saçımın rengi oldukça koyu. onun için sanırım röflesiz dip yapınca sırıtıyo. kuaförümü değiştirmeye de cesaret edemiyorum. neyse bu yazı da geçireyim de bakayım sonra değerlendiriyim tekrar.

çok guzel bence, tekrar dönmek ısteyebılırsın hıç değıştırme derım, tam ıstedığım renk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…