- 6 Ağustos 2014
- 249
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denmenizde bir sakınca yok ama pişman olmayn riskli farklı bi renk palettenin 4.99 patlıcan moru var onu deneyebilirainz kor moyu hem cok abartı mor da durmzSaçımda bi değişiklik yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim saçımın tamamını mora boyatmalımıyım sizce ? Lütfen dusuncelerinizi yazin.Bazilari diyor boya baziları o nasil bir renk karar veremedim bir türlü.Lütfen cevaplayin.
canım bende pembeye boyamak istiyorum bir iki tutamda tebeşir denedm ama kıyafetlerim toz olup bulaşıyor, sorey nasıl nerde satılırben senın yerınde olsam eğer yasın gencse ve sacın kumral veya daha acık renkteyse saç tebeşirlerini kullanırdım ya da saç spreyleri mesela ben pembeye boyamıstım lise zamanımda en azından ıcımde kalmadı :)
valla canım cok oldu benim lise yıllarıydı işte ama kozmetikçilerde satılır sanırım tebeşiri nasıl yaptın ki sen toz toz olmaması gerekıyocanım bende pembeye boyamak istiyorum bir iki tutamda tebeşir denedm ama kıyafetlerim toz olup bulaşıyor, sorey nasıl nerde satılır