Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı nazo/tang ile kızıla boyadım(RESİMLİ)çok tatlı bi renk elde ettim

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
aslında tüm saçıma uygulayacaktım ama riske atamadım ee tabi saçta 1-2 ay felan kalıyomuş o yüzden sadece 1 tutamını feda ettim ve sizinle paylaşıyorum:
malzemeler:
-tencere
-su
-boş kap
-kaşık(karıştırmak için)

yapılışı:
+önce tencereyi ocağa koyuypsunuz
+ sonra 4,5 bardak su döküp nazonun tamamını ekliyosunuz(su oranını azaltırsanız daha yoğun bi renk olur)
+ve fokurdayana kadar karıştırarak kaynatıyosunuz
+ kaynadıktan sonra ılıyana kadar bekletiyoruz
+ ensonda boş bi kaba hazırladığımız nazoyu döküp saçımızı içine sokup 15 20 dakika beklerip yıkıyoruz(normalde 5 dakika diyo ama daha kalıcı olması için 15 20 dakika beklettim isterseniz saçınıza sürüp topuz yapıp bekleyin boynunuz ağrımaz böylelikle:)
+şampuanlıyoruz(bunu yapmazsak saçınız yapış yapış olur)

not diplere sürmeyin bitlenirsiniz mitlerinirsiniz mazallah sonra bana çatmayın:KK20::KK20:

ssonuca gelecek olursak saçlarım kestane rengi olmasına rağmen çok güzel bi kızıl oldu (biraz pembemsimi desem açık bi kızıl oldu demekki daha yoğun tutmalıymışım)en koyu saçlarda bile etkisini gösterir :21::21:muhakkak kalıcılığı hakkında şimdilik bi yorum yapamıyorum
indir.jpg

IMG_177274786306824.jpeg
bunlar internetten bulduğum sonuçlar benim resimleride ekliyorum:
20150418_154115.jpg
20150418_154139.jpg
20150418_154054 - Kopya.jpg
kızıl isteyipte yakışıp yakışmayacağına emin olamayanlar için güzel bi yöntem aslında

yorumlarınız benim için önemli canlar:KK24::KK54:

Son düzenleme:
bencede gayet güzel olmuş boyanmış gibi üstelik 2 ay sonra çıkıcak ne güzel :KK66: sarı saçın uçlarına yapmak lazım ne güzel bi renk olur :)

E 122 nolu renklendiriciyi alıp bu işlemi yapın nazoya gerek yok zaten onun içide bundan dolu kırmızı rengi verir :KK70:

X