- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
aslında tüm saçıma uygulayacaktım ama riske atamadım ee tabi saçta 1-2 ay felan kalıyomuş o yüzden sadece 1 tutamını feda ettim ve sizinle paylaşıyorum:
malzemeler:
-tencere
-su
-boş kap
-kaşık(karıştırmak için)
yapılışı:
+önce tencereyi ocağa koyuypsunuz
+ sonra 4,5 bardak su döküp nazonun tamamını ekliyosunuz(su oranını azaltırsanız daha yoğun bi renk olur)
+ve fokurdayana kadar karıştırarak kaynatıyosunuz
+ kaynadıktan sonra ılıyana kadar bekletiyoruz
+ ensonda boş bi kaba hazırladığımız nazoyu döküp saçımızı içine sokup 15 20 dakika beklerip yıkıyoruz(normalde 5 dakika diyo ama daha kalıcı olması için 15 20 dakika beklettim isterseniz saçınıza sürüp topuz yapıp bekleyin boynunuz ağrımaz böylelikle:)
+şampuanlıyoruz(bunu yapmazsak saçınız yapış yapış olur)
not diplere sürmeyin bitlenirsiniz mitlerinirsiniz mazallah sonra bana çatmayın
ssonuca gelecek olursak saçlarım kestane rengi olmasına rağmen çok güzel bi kızıl oldu (biraz pembemsimi desem açık bi kızıl oldu demekki daha yoğun tutmalıymışım)en koyu saçlarda bile etkisini gösterir muhakkak kalıcılığı hakkında şimdilik bi yorum yapamıyorum
bunlar internetten bulduğum sonuçlar benim resimleride ekliyorum: kızıl isteyipte yakışıp yakışmayacağına emin olamayanlar için güzel bi yöntem aslında
yorumlarınız benim için önemli canlar
malzemeler:
-tencere
-su
-boş kap
-kaşık(karıştırmak için)
yapılışı:
+önce tencereyi ocağa koyuypsunuz
+ sonra 4,5 bardak su döküp nazonun tamamını ekliyosunuz(su oranını azaltırsanız daha yoğun bi renk olur)
+ve fokurdayana kadar karıştırarak kaynatıyosunuz
+ kaynadıktan sonra ılıyana kadar bekletiyoruz
+ ensonda boş bi kaba hazırladığımız nazoyu döküp saçımızı içine sokup 15 20 dakika beklerip yıkıyoruz(normalde 5 dakika diyo ama daha kalıcı olması için 15 20 dakika beklettim isterseniz saçınıza sürüp topuz yapıp bekleyin boynunuz ağrımaz böylelikle:)
+şampuanlıyoruz(bunu yapmazsak saçınız yapış yapış olur)
not diplere sürmeyin bitlenirsiniz mitlerinirsiniz mazallah sonra bana çatmayın
ssonuca gelecek olursak saçlarım kestane rengi olmasına rağmen çok güzel bi kızıl oldu (biraz pembemsimi desem açık bi kızıl oldu demekki daha yoğun tutmalıymışım)en koyu saçlarda bile etkisini gösterir muhakkak kalıcılığı hakkında şimdilik bi yorum yapamıyorum
yorumlarınız benim için önemli canlar
Son düzenleme: