Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı palette renk açıcı ilemi açmalıyım oksidanlamı ??

gizemx3x3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
5
1
29
arkadaşlar benim saçım kısa ve kahverengiydi tabiki kahverengide boyaydı daha sonra gittim bi hevesle siyaha boyadım fakat şimdi çok pişmanım ve açmak istiyorum . bu arada yaklaşık 8 aydır saçımı boyamıyordum buna güvenerek koyu küllü kumrala boyadım fakat sadece dipleri tuttu :KK43: şimdi saçımı açıp kumral tonları elde etmek istiyorum 9 luk oksidanlamı açıyım yoksa palette renk açıcıylamı karar veremedim

kesinlikle palette yoğun açıcıyla açmalısın. ben ondan çok memnun kaldım tüm saçım eşit olarak açıldı

iyi cesaret, saçlarını seviyorsan kuföre açtır bence. siyahtan kumrala dönmüşsün zaten yıpranır saçların

saçlarıma daha önce hiç işlem yapmadım yıpratıcak son 1 haftadırda bakım yapıyorum güçlensin diye sanırım yıpranma ihtimali %45 ama değer çünkü bu saçtan çok sıkıldım 2 hafta kadarda c vitamini ile saç boyası silme işlemini yaptım saçım baya açıldı

denedim ve hiç bir sonuç alamadım saçlarımda hiç açılma olmadı belkide 1 kutu kullandığım içindir

arkadaşlar benim saçım kısa ve kahverengiydi tabiki kahverengide boyaydı daha sonra gittim bi hevesle siyaha boyadım fakat şimdi çok pişmanım ve açmak istiyorum . bu arada yaklaşık 8 aydır saçımı boyamıyordum buna güvenerek koyu küllü kumrala boyadım fakat sadece dipleri tuttu :KK43: şimdi saçımı açıp kumral tonları elde etmek istiyorum 9 luk oksidanlamı açıyım yoksa palette renk açıcıylamı karar veremedim
palette kullanmıştım çok güzel açıyor saçı ve kesinlkle yıpratmıyor.yalnız 2 kutu al çünkü saçına yetmiyor kısa bile olsa hemen bitiyor boya

Merhaba benim sac diplerim ve dipten itibaren 4-5 parmak koyu kestane (loreal no 3) geri kalani orta kahve (badem kahvesi) (loreal 6.30) Palette ultra yogun renk acici ile saclarimi acarsam turunculuk olur mu? Sonrasinda cunku lorealin ombresini yapmak istiyorum. Orta kahveden koyu sariya olanini (no2) aldim. Hic acici ile acmasam tutar mi? Saclarimin dibindeki koyu kestane boya geri kalani da boya. Sacimda cok renk var gibi. Cevaplarinizi bekliyorum. Bu arada sacimda bakir yansimalari olsun hic istemiyorum.

Merhaba benim sac diplerim ve dipten itibaren 4-5 parmak koyu kestane (loreal no 3) geri kalani orta kahve (badem kahvesi) (loreal 6.30) Palette ultra yogun renk acici ile saclarimi acarsam turunculuk olur mu? Sonrasinda cunku lorealin ombresini yapmak istiyorum. Orta kahveden koyu sariya olanini (no2) aldim. Hic acici ile acmasam tutar mi? Saclarimin dibindeki koyu kestane boya geri kalani da boya. Sacimda cok renk var gibi. Cevaplarinizi bekliyorum. Bu arada sacimda bakir yansimalari olsun hic istemiyorum.
hiç bir saç sapsarı açılmaz helede ilk açılmada turunculuk oluyor maalesef bikaç kez açarsan anca oluyor

Dun 2 kere c vitamini ile sac acma islemini uyguladim renk aciciyi hic surmeden ombreyi yaptim. Renk acicinin turunculugundan ve yipratmasindan korktum.Dusundugumden cok daha fazla tuttu ombre. Uclar sari oldu bayagi bayagi. Sasirdim; c vitamini karisimi ile boyali saclari yipratmadan en az birkac ton acilabiliyormus ben iki kere yaptim dortte falan daha da acilmis olurdu herhalde. No 2 nin ustundeki kadinin saci gibi oldu.

X