Saç Rengi ve Saç Boyama Sacimi tekrar acacagim,yardim lutfen

ssevcann

angelofice
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
855
32
98
- Yurtdışı
Selam kizlar.Yaklasik 4 ay once siyaha boyali saclarimi actirdim,fakat beceriksiz kuafor saclarimi duzgunce acamadi,ustune kizilsiz bir kahverengi istedigim halde ne yaptiysa sacim turuncu yansimali,kizilli,acik kumralli,sarili karmakarisik bir sey oldu.Gittigim baska kuafor duzeltmek icin tekrar acilmasi gerektigini soyledi,bilirsiniz kuaforleri,hep ayni.Sacimi kullu kumrala boyadim turunculuklari gitsin bari diye ama fayda etmedi.Ben de tekrar acmak sonra da daha normal her tarafi ayni olan bir saca kavusmak istiyorum.Bu aldigim acici,4-6 ton kadar actigini soyluyor,bu sekilde acip sonra da acik kullu kumrala boyamayi dusunuyorum.

Simdi fikirlerinizi bekliyorum,dogru mu yapiyorum,bu sekilde alacali bulacali sacimdan kurtulup,normal,kumral gibi bir sac elde edebilir miyim ?

keşke biraz bekleseydin saçların yıpranabilir neyse bu saç rengiyle durmak istemiyorsan açıcıyla açıp 8.1 ile boyaman gayet mantıklı küllü kumral turunculukları biraz olsada kapatır ama süreyi çok iyi ayarlaman lazım

Benim de endisem o zaten.Tam olarak nasil yapsam.Diplere en son surucem,cunku kendi sacim geldi.Umarim basarabilirim

bnm saçlarımda siyah
baya heveslenmiştim ama cesaret edemedim
açtırmaya en çok korktuğumda zaten turuncu
yansımalar
kuaförlerde genelde tek dertleri para oluyo saçın
başın pek umurlarında olmuyo
bi çok bayan var kendisi saçını açmış becerin varsa
kendin yap umarım istediğin saça ulaşrsın

siyah saci acmak cok zor birden dekolorasyon uygulanmaz sari tonlar yavas yavas acacaksin sac rengini once koyu kahve sonra findik rengi sonra sari

siyah saci acmak cok zor birden dekolorasyon uygulanmaz sari tonlar yavas yavas acacaksin sac rengini once koyu kahve sonra findik rengi sonra sari

bu aralar beyaz sabunla sinemakiyle açıyorum yavaş yavaş
eğer heyheylerim gelip bi anda alıp sürmessem açıcıyı:)
3-4 ay boyunca boyayı akıtıcam daha sonrada rengini
değiştircem inşallah:)

ssevcann yanlis yapiyorsun saclarin bence yeterince yipranmistir, ayni hatayi bende yapmistim saclarim rofleliydi sari kahve rengine boyamistim yikadikcada saclarim ala bula oldu sarilar kizil olmustu bir suru renk vardi sacimda sonra siyaha boyadim komple kapatsin diye kuaforumde dedi ki saclariniz cok yipranmis onlara bakim yapin yag maske ... yaptim ve daha sonra koyu kahveye boyadim 2 kez simdi saclarim duzeldi ama halen bakim yapiyorum kuaforumun dedigi yipranmis saclarda boya uzun sure kalmaz ve renk farki olur once besleyin kestirin sonra boyayin ve yavas yavas acin sacinizin rengini

bu aralar beyaz sabunla sinemakiyle açıyorum yavaş yavaş
eğer heyheylerim gelip bi anda alıp sürmessem açıcıyı:)
3-4 ay boyunca boyayı akıtıcam daha sonrada rengini
değiştircem inşallah:)

hey allahim beyaz sabun saci mahfeder saclarin kuru olur kepeklenir yag sur yag

Bilemiyorum,sasirdim ne yapacagimi.Sacim suan berbat bi durumda degil cok sukur,bakim yapiyorum yaglarla...Bu rengi belli bile olmayan sacla da kalamiyorum :44:

açıcı ile açabilirsin çok yıpranacağını sanmam..resmini koyduğun açıcı markalı bir ürün..küllü renklerde turuncuları yeşil yapabiliyor..sonrasında doğal sarı ile boyamanı tavsiye edrim..

saçının şu anki resmini çekip koyman mümkün mü? anlattıkların benim saçıma uyuyor. ben de düşünüyorum ama bilemiyorum. hem fikir olsun hem de daha iyi yorum yapabilmek için.

saçının rengi bence hiçte kötü değil yani bir kaç ay boyamadan bakım yapsan olur ben kendimden örnek vereyim eylülden beri saçımı boyamıyorum şu an aralarda bakırlar var ayrıca diğer yerler kızıl kestane tepem koyu kızıl gibi diplerim ise kendi saç rengim olan koyu kestane... yani demek istediğim şey ben bu halde olan saçımı mayıs sonuna kadar boyamayı düşünmüyorum çünkü bakır kızıl istiyorum şimdi yaptırsam saçlarımın yıpranacağını belkide kopacağını düşünüyorum asla açmaya evde cesaret edemem zaten hiç bir zamanda denemedim. mayısa kadar ise bol bol bakım yapıyorum sinameki,saç uçlarıma badem yağı sürüyorum,düzleştirici çok az kullanıyorum (özel günlerde sadece) hatta düzleştirici kullanmamak için fön çektiriyorum çünkü o daha az zarar veriyor saça. benim gibi 8 ay beklemek zorunda değilsin tabi yinede 2 3 ay bekleyip bakım yapsan hiç fena olmaz

aynı benim saç rengim gibi olmuş benimde taban siyah bak istersen rengeEki Görüntüle 300040 saç renklerimiz çok benziyor sana birşey söyleyeceğim direk açıcı vurma saçın yanar mesela loreal 10.1 veya 11.1 vursak diyorum belki kapanır turunculuk ve renkte açılır üzeinede 7.0 kumral vursak nasıl olur acaba.

Canim pek zannetmiyorum fayda edecegini,sonucta boya boyayi acmaz.Of nerden bulastik bu renklere ya !

evet ya sana katılıyorum iyi kuaför zor 2 kişi aynı anda sürmesi gerek saçımıza hızla aşağıdan yukarı of ama 10.0 açıyormuş canım ya örnekleri var 2 ton açıyor deneyelim ne kaybederiz sadece hızlı boyanması önemli bu renklerle iğrenç geziyoruz

Son düzenleme:
Yani,acmak gerek kesin,ne yapalim.Istersen 10.0 dene,ben bu aldigimi yapacagim yarin,dun sacimi yikadim,yarina kadar kirlensin azcik.Mutlaka sonucu bildiricem.Hala tereddutlerim var tabi,ama...Dedigin gibi once arkalardan baslamak gerek,onlere dogru,sadece ortalarina sur.Uclari ve dipleri birak.Oralara en son 15 dk kala falan.Ve hizlica.Bir kuafor boyle diyordu.Umarim ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…