Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı yıkadıkça moralim bozuluyor

Simassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
51
0
1
Ankara
Saçımı yıkadıkça altaki sarılar çıkıyor kaşlarım siyah olduğu için kötü görünüyor her banyodan ağlayarak çıkıyorum lütfen yardım edin saçımı nasıl eski haline getirebilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saçımı yıkadıkça altaki sarılar çıkıyor kaşlarım siyah olduğu için kötü görünüyor her banyodan ağlayarak çıkıyorum lütfen yardım edin saçımı nasıl eski haline getirebilirim

bir kaç boyama ile oturur.. tekrar boyamanız gerekiyor. bu kez seçtiğiniz tonun 1 ton koyusunu seçin

Bu ikinci boyama şimdi kızıla kaçtı ama ben koyu kahve istiyorum sizce saçım daha ne kadar açılır ilk Oriyelle Açtırdığıma saçım olmaz umarım

Canım önce pigmentasyon yap sonra saçını boya o zaman boya daha uzun süre kalır darıların hemen çıkmaz.. Istersen ayrıntılı yazabilirim

Olur valla pigmentasyon nasıl bişey ki

Olur valla pigmentasyon nasıl bişey ki

* Pigmentasyon (Cila) İşlemi Nedir,Nasıl Yapılır?

Konularda çok bahsettiğim işlemlerden biri pigmentasyon,binbir güçlükle açtığımız saçlarımızı boyadıktan sonra istenilen rengin tutmadığından ya da çabuk aktığından,yeşerdiğinden kızıllaştığından bahsediyoruz bunların nedeni saçı açtıktan sonra pigmentasyon yapmamamız

Saç açma işlemi saçtaki (doğal saçsa doğal,boyalı saçsa doğal+suni) pigmentleri silme,yok etme işlemidir
O yüzden tekrar boyanmak istendiğinde boyalardaki suni pigmentler uygulanacak saçta hiç pigment olmadığı için tutunamaz ve çabuk akar
Pigmentsiz saça tekrar pigment yüklemesi yapma işlemi de pigmentasyon işlemidir

Pigmentasyonu nasıl yaparız,açılmış saç hangi tona boyanmak isteniyorsa (örneğin 8 tonlarında bir sarı istiyoruz) o boya 1/1 oranında suyla karıştırılarak nemli saçlara sürülür
Bu 20-30 dk kadar bir süre bekletilir bu bekletme sırasında saça ısı vermek daha iyi olur
Saçtaki boya yıkanmaz saçtan sadece fazlası alınarak yine aynı tondaki,bu sefer normal şekilde hazırlanan (oksidan+boya) boya saça uygulanır,30 dk kadar bekletilip yıkanır
Böylece uygulanan boya saçta daha uzun süre kalıcı olur,istenmeyen renklerin oluşumu engellenir ya da azaltılır

ALINTIDIR

Canım bak bu yazıda ayrıntılarıyla anlatılmış umarım işini yarar :)

Hmm peki boya bi daha hiç akmıyor mu

Çok teşekkür ederim ben bi de bunu kuaföre sorayım gerçi doğala dönmek istiyodum ama yine de düşüneceğim

Back
X