Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın bir kısmında kızıllık var küllü kumral yapsam?

derin_ceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
23
0
86
İstanbul
benim saçlarımda renk geçişleri çok fazla uçlar bakır gibi, ortalar kızılımsı, dipler fındık kabuğu yani baya bir facia haldeyim :tomato: uzmanlar kızıllık açılmadan ancak küllü kumralla kapanır dedi voila 7.01 le (küllü kumral) boyasam sonuç ne olur sizce?

Kızılların kapanmasını istiyorsan bencede küllü renkler denemelisin..çokta yakışır bence hemen dene uzmanlar bile tavsiye ediyor..

ben voila kullanıyorum uzun süredir istediğim sonucu alıyorum yani ona dayanarak konuşacak olursam kapatır, renk açık gözüktüyse bir ton koyusunu secebilirsin canım,ama bazen açık görünene boyalar koyu olabiliyor...

arkadaşlar bu sidede bi nülüfer arkadaşımız var her sacla ilgili bicvbı var heryerde herzaman hazır prava yanı teprikler

bnm de sacım kızıldı ama cok sıkıldım kndi rengime dnmek istiyodum artık kndi rengim de küllü kmral kuafr kapatmaz dedi koyu kmrala boyadı.bi kac kere yıkaynca uclarndan yne cıkar kızllarn tkrar boyamamz gerekblr dedi.gerckten de koyu kmral yptıı halde yne de kızllarım cıktı=(

kızlar benim saçım hint kınasıydı açıcılarla açtım kızıla kadar sonra garnier küllü kumrala boyadım ama böle garip bi renk oldu koyu kızıl oldu ya =( açıcam derken yine koyu oldu :sinifsinif:

Bence 6.1 dene ama yine de sanmıyorum çok ton farklılıkları varsa. Koyu tonlarda farkılık varsa tutmaz bence. Tamamını açtırıp öyle bir boyaya boyamak lazım gelir. Benim de 5 çeşit ton vardı saçımda, kuaförde açtırıp boyattım.

kapanmaz :)yıkandıkca aynı olur...iyi bir kuaföre yer yer actırman sart baska türlü olmaz...

kızlar lütfen yardım!! benm sacım aslnda acık kumraldı ama saf gbi gidip 2 gün önce kuaförde küllü sarıya boyattm hafif karamele dönük oldu 21 yasmdayım ama 42 yasnda mısn dersiniz görseniz:(:(:( cook mutsuzm depresyondayım resmen yaaa kızl tonlarnı da hicc sewmiyorum, yine kendi sac rengime (küllü kumrala) dönmek icn napabilrm hangi boyayı önerirsiniz?mafoldumben

kızlar lütfen yardım!! benm sacım aslnda acık kumraldı ama saf gbi gidip 2 gün önce kuaförde küllü sarıya boyattm hafif karamele dönük oldu 21 yasmdayım ama 42 yasnda mısn dersiniz görseniz:(:(:( cook mutsuzm depresyondayım resmen yaaa kızl tonlarnı da hicc sewmiyorum, yine kendi sac rengime (küllü kumrala) dönmek icn napabilrm hangi boyayı önerirsiniz?mafoldumben

saçın karamel gibi olduysa çikolata renkleri kahve tonları dene tutar cnm

küllü kumral boyayınca kapandı gibi oluyo ama bi kaç yıkamadan sonra kızıllar yine ben burdayım dio 2 3 boyamadan sonra anca kapanır

küllü kumral boyayınca kapandı gibi oluyo ama bi kaç yıkamadan sonra kızıllar yine ben burdayım dio 2 3 boyamadan sonra anca kapanır

evet ya aynen öyle oluyo ve ben çıldırıcam sonunda bu kızıl yüzündenkötükedihüso bi kurtulamadım gitti ne menem bişeymiş ya bu renk :umursamaz::gitme:

evet ya aynen öyle oluyo ve ben çıldırıcam sonunda bu kızıl yüzündenkötükedihüso bi kurtulamadım gitti ne menem bişeymiş ya bu renk :umursamaz::gitme:

ewt kızıl olnca tam kızıl olcak kumral/kahwe kızıllları hic begenmiyorum. annem zamanında cok demişti bna haklıymıs:sinifsinif: benm kendi sacım acık kumral sakn boyatma kızılımsı olur sonra kendi rengine bidaha donemezsin kuaförler küllü kumral yapamaz diodu dogru işte:sinifsinif:

ben artık kendınden gecmıs kızılımın ustune kullu kumral boyadım memnunum bır ay oldu daha ustune boya yapmadım hafıf cıkmaya basladılar yıne ama yenıden boyatıcam koyu kullu kumrala boyatmıstım.yıne oyle yaparım.tavsıye ederım

derin aynı sorun bende de var canım saçlarını boyayınca resmini koyabilirsen ben de bakıp yapyım iice delirtti bu saçlar beni kapanır inş.

Back
X