Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın böyle olmasını istiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi

saçımın bu şekilde olması için ne yapmam veya ne yaptırmam gerekir?

rengi değil ama şekli.

saçı ıçe doğru kıvırıp fönluyolar .sonra fırketelerle tutturuluyor saç. soğuduktan sonra acılınca boyle oluyor..yanı ftv de görduklerimde hep oyle yapıyolar

bende renginin öyle olmasını istiyorummm hatta daha biraz koyu karamelimsi yani..küllümangocummm muccck canım.sırnaşık şeybiliyorum benden bıktın ama kurtulusun yok valla.seni buldum bikere bırakırmıyım.sagolasın bıkmadanda her sorumu yanıtlıyorsun..ya ben valla bu saç konusunda çok deliyim yaakafamçokkarıştısaclarımı actıgımı biliyorsun canım kızıl şimdi.acık ama koyu degil.daha acılması için sacımı yıpratmayacak ama bir iki ton daha acacak bişey yokmu canım bee.bekleyemicem sanırım.hadi diyosun ya mavi falan belki benim aldıgım açıcıların volümü düşüktür napabilirim küllü renklere boyamak dışında :uhm: bir kere daha bir fikir verirsen çok mutlu olurum canım.bu arada görümcem gelsinde onun telefonla bi resim çekip atayım sana.ama buraya nasıl atıldıgı hakkında bir bilgim yok yardımcı olursun dimi.

canım o zaman saçını sarılarla boya. yavaş yavaş açılır rengi madem kullulerle ugraşmak istemıyorsun. açık sarı al içine yuzde 9 luk peroksit koy onunla boya bıraz daha açılır

benim bi tanıdıgımda Bu rengi bulmak için çoook uğraşıo aynı olmasını istiyo.En yakın renk Bal köpügüymüş sanırım onu yaptırcaktı.Yaptırsın Beğenirse yazarım size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…