Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengini açtım. Yardımm !

The Laughter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
25
2
saçımın rengini açtım böyle oldu sarıya dönmek istiyorum ne yapabilirim ne boyayayım?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 284
Eğer olmazsa eski saçım kızıl bakıra dönücem. Bu saçın üstüne boyarsam koleston 6.4 ü nasıl olur?

Sarı denemek istiyorum diye saçımı bu kadar açtım ama her denememde turunculaştı artık vazgeçicem.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 213
turuncu açılır zaten o normal.. küllülerle boyayıp onu dengelersin.. ne güzel açmışsın saçını yıpratmayı göze alıp hemen bakıra boyama biraz kullan birkaç defa küllüye boya ondan sonra kararını ver derim..

turuncu açılır zaten o normal.. küllülerle boyayıp onu dengelersin.. ne güzel açmışsın saçını yıpratmayı göze alıp hemen bakıra boyama biraz kullan birkaç defa küllüye boya ondan sonra kararını ver derim..

Bu 4. açıcı uygulaması zaten hala turuncu ama şimdi kuruttum saçımı hala bakırlık var ve çok kötü duruyor şu an

Kızıla boyadım bekliyorum ama şimdi de pişmanım keşke hemen karar vermeseydim. Çok cırtlak bir sarı olmuştu fotoğraf çekmedim ama.

Boyayı bir şekilde akıtıp bir iki ay saçıma bakım yaptıkta sonra yine açıcam. 4 kere açtım ama çok da sorun yok saçımda. Yine deneyeceğim.

Keşke kızıl yapamsaydım

Boyadım 10.1 e. Beğendim bir anda durup düşünmeden kızıla boyadım o da tutmadı açık kumral oldu tepesi kırmızımsı

Çok pişmanım keşke hemen boyamasaydım

saçına yazık değilmi yaw okadar açmışsın kızıla boyamışsın sonra gene açıcam diyorsun, kızıla boyamışsın açılırken kızıl olması normal tabi

Saçımı açmama gerek kalmadı kızıl boya çok da tutmadı sadece dipleri tuttu ama karbonotlu suyla akıttım nevacolor 9.1 ile turunculukları giderdim şimdi saçlarımı dinlendiricem biraz çok bir kuruluk yok aslında normal şu an ama ben çok yumuşak saça alıştıgımdan bir garip geliyor şu an.

Bu küllü sarı bana hiç yakışmıyor. Beyaz tenli kahverengi gözlüyüm. Sanırım sıcak alt tonluyum. Bakır-kızıl çok yakışmıştı arkadaşlarım haal ısrar eder o renge dönmem için. Ama ben bana yakışan bir sarı bulmak istiyorum.

Ben saçımın dinlenmesini beklerken ikizim saçını açıp yapıcak. Yardımlarınızı bekliyoruz. Nasıl bir sarı tonu kullanmalı? Ya da kumralın üstüne sarı balyaj falan mı yapmalı ya da ombre?

Turunculugu tamamen alan boya 111 garnier extra acik gümüş sarısı siyahtan dönmüştüm tertemiz bir sarı olmuştu.ozelligi turunculugu alması zaten.herkese tavsiye ederim.yipratmiyor yumuşacık yapıyor

Turunculugu tamamen alan boya 111 garnier extra acik gümüş sarısı siyahtan dönmüştüm tertemiz bir sarı olmuştu.ozelligi turunculugu alması zaten.herkese tavsiye ederim.yipratmiyor yumuşacık yapıyor

Benim şu an saçımda turuncu yok sorunum uygun sarı bir ton ama bilgi için sağol not aldım

Benim şu an saçımda turuncu yok sorunum uygun sarı bir ton ama bilgi için sağol not aldım
Turunculugu olmasada çok tatlı bir sarı oluyor yinede kullanabilirsiniz açıcı değil aslında boya ama açıcı olarakta tonu kırmasını için kullanılır. Her durumda güzel bir sarı için en güzel boya bu.tum boyaları denedim

Turunculugu olmasada çok tatlı bir sarı oluyor yinede kullanabilirsiniz açıcı değil aslında boya ama açıcı olarakta tonu kırmasını için kullanılır. Her durumda güzel bir sarı için en güzel boya bu.tum boyaları denedim
Baktım internetten boyayanlara falan da aklıma yatmaya başladı ama bana yakışmaz gibime geliyor.
Şu an saçım bu renk.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 82
X