- 7 Ocak 2015
- 25
- 2
- Konu Sahibi The Laughter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçımın rengini açtım böyle oldu sarıya dönmek istiyorum ne yapabilirim ne boyayayım?
10.1 ya da 11.1 gibi boyalarla boya canım hafif bakırlık var onu alsın..
turuncu açılır zaten o normal.. küllülerle boyayıp onu dengelersin.. ne güzel açmışsın saçını yıpratmayı göze alıp hemen bakıra boyama biraz kullan birkaç defa küllüye boya ondan sonra kararını ver derim..
Bu 4. açıcı uygulaması zaten hala turuncu ama şimdi kuruttum saçımı hala bakırlık var ve çok kötü duruyor şu an
Turunculugu tamamen alan boya 111 garnier extra acik gümüş sarısı siyahtan dönmüştüm tertemiz bir sarı olmuştu.ozelligi turunculugu alması zaten.herkese tavsiye ederim.yipratmiyor yumuşacık yapıyor
Turunculugu olmasada çok tatlı bir sarı oluyor yinede kullanabilirsiniz açıcı değil aslında boya ama açıcı olarakta tonu kırmasını için kullanılır. Her durumda güzel bir sarı için en güzel boya bu.tum boyaları denedimBenim şu an saçımda turuncu yok sorunum uygun sarı bir ton ama bilgi için sağol not aldım
Baktım internetten boyayanlara falan da aklıma yatmaya başladı ama bana yakışmaz gibime geliyor.Turunculugu olmasada çok tatlı bir sarı oluyor yinede kullanabilirsiniz açıcı değil aslında boya ama açıcı olarakta tonu kırmasını için kullanılır. Her durumda güzel bir sarı için en güzel boya bu.tum boyaları denedim