Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın Rengini Yeniden Açmak İstiyorum

womanofdarkdesirez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
175
0
46
Ankara
Saçımı iki yıldır platin kullanıyodum 6 ay önce kuaför saçımı feci yıprattı rengi kapamak istedim başka bir kuaföre gittim bi süre bekletelim dedi biraz beklettim ama dayanamadım. İki ay önce forumda bi konu okudum evde açıcılarla kendi kendilerine açabildiklerini öğrendim. Palettenin açıcısıyla açıp üstüne koyu sarı boyadım. Beklediğim gibi olmadı dipler neredeyse hiç açılmadı sarı hemen aktı platinler çıktı. Dipleri yeniden açıp küllü bi sarı yada kumral yapmak istiyorum. Eğer açmazsam diplerle uçlar alakasız görünecek çünkü. Bu sefer kolestonun açıcısını kullanmak istiyorum.Küllü sarı yada küllü kumral için ne önerirsiniz? Şimdiki halini ekliyorum

ah canım ya nye boyattın ki..ne gzel paltn rengydi saçım dyrsun..bak bnm saçmda platn sarydı 2 ay önce boyattım..inan şmdi senn sacın gbi oldu..şmdi yne platne dönmk istyrum..ve herkesten bi ses çıkıyo..yok şu boyayı al yok bunu boyat..
en iisi işinde en ii olan bi kuaföre gdip istedgni tam belirtip yaptrmak..
kutudaki resmler gzel ama gerçkten öle olmayablyr.. özellkle sağ tarftakni çok begendm
açıcı setleri ve röfle setni zamannda bn denememştm..kendi saçm açık kumral olmasına ragmen açamadı pallette nin röfle seti..byle turuncu gbi yaptı resmen..
saçlarının uçları çok gzel akmış..dipleri koyu kalmış.bilemedm o boyaları nasıl kullnıcgnı..inş istedgn gbi olur cnm..saçnı boyadktan snra hber verir msn ltfen.çok merk ettm tutuck mı diye :61:

bu arada bişey daha sorucm cnm..platin saç rengnin üzerine ne renk boyadın? bnm saç rengmde senin saçının orta rengi gbi şu an..bnde 2 ay önce boyattım ama geçen ay koyu renk yaptım akaju ve bakır karştrdılar öle bi renk çıktı..ama şmdi dediğim gbi açıldı senn saçının orta kısımlarına benzyr..
senn saçlarının uçlarıda süper açılmış..boya baya akmış..acaba bnmde öle akar mıı? ne kadar sürede aktı senn öyle..bnları merk etmştm cnm:61:

ben kolestonla açtım çok memnunum canım koleston röfle setı rengıde gösterim $n1214568848_30121964_5294367.webp

Son düzenleme:
:D hala şaşırtmaya dvm edyrsun bniii :52: çok gzel çok begndiiim..bnu öğrendğim ii olduu..güle güle kulln cnm :nazar:

Kizlar bende sizin gibi platin saclarimi aptal gibi koyu boyadim ust uste. Ama simdi cok pismanim ve saclarimin yine platin olmasini istiyorum. Neredeyse 10 audit saclarimi boyamiyorum ve koyu renk baya akti artik platine donuse hazir oldugumu hissediyorum. Arkadaslar siz nasil actiniz saclarinizi. Ilk acistami sari oluyor yoksa bir kac defa boyuyormusunuz. Bu arada konu sahibi, saclainiz platin rengine bayildim. Oldum resmen bu kadar guzel bir platin olamaz

ah cnm sende bndensn desene...bnde bi boyadım..platini örttüm şmdi açık kumral gbi oldum..
senn gbi bnde açmak geri dönmk istyrum..ama annem dyr ki boyanın altnda oryal var..yne oryal degerse yanar..uzun saçlarn kopar dyoo..şmdii beklicem mecbr..daha 2 ay oldu..braz dha aksın bakalım..senn ne kadr aktı

ah cnm sende bndensn desene...bnde bi boyadım..platini örttüm şmdi açık kumral gbi oldum..
senn gbi bnde açmak geri dönmk istyrum..ama annem dyr ki boyanın altnda oryal var..yne oryal degerse yanar..uzun saçlarn kopar dyoo..şmdii beklicem mecbr..daha 2 ay oldu..braz dha aksın bakalım..senn ne kadr aktı

benım 1 buçuk ayda falan sarıya döndü tekrar bende boyadım böyle oldu bir bakan bır daha bakıyor hangı kuaförde yaptırdın dıye soranlar oluyor :D bir görseler saç boyarken halımı korkarlar o derece

Cok pismanim Canim, annen hakli biraz daha bekle. Ben 10 ay nasil dayandim kendings anlamiyorum. Baya akti canim yani du anda saclarim cok acik karamel gibi bir renk. Senin saclarin ne durumda ve nasil acmayi dusunuyorsun. Ben rofle hic istemiyorum. Sadece butun sacim platin olsun istiyorum yine

kızlar merhaba,benim de saçlarımın röflesi aktı üst taraf kestane alt taraf akmış halde cansız röfle bir sene önce yaptırmıştım yani röfleyi hamilelik döneminde zarar diye tazeletmedim hiç şimdi kırk içindeyim 27 gün oldu doğum yapalı kuaföre gidemem bebişle platin sarı istiyorum yardım edin en iyi boya markası neyle açıp nasıl yapabilirim evde hiç boyamadım sonucun kötü olmasından korkuyorum deneyimlerinize ihtiyacım var:71:

Cok pismanim Canim, annen hakli biraz daha bekle. Ben 10 ay nasil dayandim kendings anlamiyorum. Baya akti canim yani du anda saclarim cok acik karamel gibi bir renk. Senin saclarin ne durumda ve nasil acmayi dusunuyorsun. Ben rofle hic istemiyorum. Sadece butun sacim platin olsun istiyorum yine

ah tatlım aynen bnde röfle flan istemyrum..direk eskisi gbi düz platin renk yapmk istyrum..avatar fotomdaki halime dönmk istyrum..yapıcgm tek şey okul açılna kadr beklemek.yaklşık 1,5 ay daha beklemem şart cnm :S en iisi kuaföre gtmek şu durumda

bu arada bişey daha sorucm cnm..platin saç rengnin üzerine ne renk boyadın? bnm saç rengmde senin saçının orta rengi gbi şu an..bnde 2 ay önce boyattım ama geçen ay koyu renk yaptım akaju ve bakır karştrdılar öle bi renk çıktı..ama şmdi dediğim gbi açıldı senn saçının orta kısımlarına benzyr..
senn saçlarının uçlarıda süper açılmış..boya baya akmış..acaba bnmde öle akar mıı? ne kadar sürede aktı senn öyle..bnları merk etmştm cnm:61:

aslında ben tamamını yeniden sağlıklı bi şekilde platin yapmak için biraz koyulaştırmak istiyorum..uçlardaki platini bende çooook seviyorum aylarca anlattım kuaföre en sonunda yaptı ondada yıprandı işte..beyazımsı bi platin olduğu için benden sana tavsiye eğer o tonda istiyosan kuaföre git bende öyle yapıcam bir ay sonra ve kuaföre kesinlikle rumlex'le parlatmasını söyle kuru ve turuncumsu görünsün istemiyorum de..ben anlatana kadar ölmüştüm.. çünkü turuncumsu olanları herkes yapıyo basitleşti

aslında ben tamamını yeniden sağlıklı bi şekilde platin yapmak için biraz koyulaştırmak istiyorum..uçlardaki platini bende çooook seviyorum aylarca anlattım kuaföre en sonunda yaptı ondada yıprandı işte..beyazımsı bi platin olduğu için benden sana tavsiye eğer o tonda istiyosan kuaföre git bende öyle yapıcam bir ay sonra ve kuaföre kesinlikle rumlex'le parlatmasını söyle kuru ve turuncumsu görünsün istemiyorum de..ben anlatana kadar ölmüştüm.. çünkü turuncumsu olanları herkes yapıyo basitleşti

kesnlkle cnm ya..kıbrsa gelnce maalesef kuaförm ankrda kalmıştı ve burdn kuaföre gdyrdum kime gttysem çıkan diplerimi turuncu gbi bi sarı yapmştı..her sefernde de kavga ettm..yani anlmıyrum bu kuaförm dye adamları..uçlarımı göryrsun nasıl dipleri aynı renk oluck dye algılayamyrsunççhayret bişi yani! kesnlkle cnm beklemem gerek ve kuaföre gtmem gerek..
sen naptın boyuyabldn mii

Kizlar bende sizin gibi platin saclarimi aptal gibi koyu boyadim ust uste. Ama simdi cok pismanim ve saclarimin yine platin olmasini istiyorum. Neredeyse 10 audit saclarimi boyamiyorum ve koyu renk baya akti artik platine donuse hazir oldugumu hissediyorum. Arkadaslar siz nasil actiniz saclarinizi. Ilk acistami sari oluyor yoksa bir kac defa boyuyormusunuz. Bu arada konu sahibi, saclainiz platin rengine bayildim. Oldum resmen bu kadar guzel bir platin olamaz

teşekkür ederim bende çok seviyorum o tonu 1 ay sonra geri dönmek için koyulaştırıyorum..onu kuaför yapmıştı biraz beyazımsı olduğu için yıprandı ama kaliteli bi kuaför hiç yıpratmadan yapabilir..bende bu sefer daha iyi bi yere gidicem şimdi koyu olmasına katlancam bir ay sonra platinime geri döncem :))

kesnlkle cnm ya..kıbrsa gelnce maalesef kuaförm ankrda kalmıştı ve burdn kuaföre gdyrdum kime gttysem çıkan diplerimi turuncu gbi bi sarı yapmştı..her sefernde de kavga ettm..yani anlmıyrum bu kuaförm dye adamları..uçlarımı göryrsun nasıl dipleri aynı renk oluck dye algılayamyrsunççhayret bişi yani! kesnlkle cnm beklemem gerek ve kuaföre gtmem gerek..
sen naptın boyuyabldn mii

koyu olan kısımları loreal'in açıcısıyla açtım..hafif civciv sarısı bişe oldu.. üstüne küllü sarı boyadım şimdi saatin gelmesini bekliyorum biraz sonra nası bişe olduğunu yazarım yarında foto eklerim çünkü akşam flaşla çekince gerçekçi olmuyo renk

koyu olan kısımları loreal'in açıcısıyla açtım..hafif civciv sarısı bişe oldu.. üstüne küllü sarı boyadım şimdi saatin gelmesini bekliyorum biraz sonra nası bişe olduğunu yazarım yarında foto eklerim çünkü akşam flaşla çekince gerçekçi olmuyo renk

ayy şmdiden çok merklandımmm :46:

Back
X