- Konu Sahibi womanofdarkdesirez
-
ben kolestonla açtım çok memnunum canım koleston röfle setı rengıde gösterim Eki Görüntüle 236093
waoow! ciddi misinn..cok gzel olmuşş..saçnı açmadan önce ne renkti..kolay açılmş olmalı
ah cnm sende bndensn desene...bnde bi boyadım..platini örttüm şmdi açık kumral gbi oldum..
senn gbi bnde açmak geri dönmk istyrum..ama annem dyr ki boyanın altnda oryal var..yne oryal degerse yanar..uzun saçlarn kopar dyoo..şmdii beklicem mecbr..daha 2 ay oldu..braz dha aksın bakalım..senn ne kadr aktı
Cok pismanim Canim, annen hakli biraz daha bekle. Ben 10 ay nasil dayandim kendings anlamiyorum. Baya akti canim yani du anda saclarim cok acik karamel gibi bir renk. Senin saclarin ne durumda ve nasil acmayi dusunuyorsun. Ben rofle hic istemiyorum. Sadece butun sacim platin olsun istiyorum yine
bu arada bişey daha sorucm cnm..platin saç rengnin üzerine ne renk boyadın? bnm saç rengmde senin saçının orta rengi gbi şu an..bnde 2 ay önce boyattım ama geçen ay koyu renk yaptım akaju ve bakır karştrdılar öle bi renk çıktı..ama şmdi dediğim gbi açıldı senn saçının orta kısımlarına benzyr..
senn saçlarının uçlarıda süper açılmış..boya baya akmış..acaba bnmde öle akar mıı? ne kadar sürede aktı senn öyle..bnları merk etmştm cnm
aslında ben tamamını yeniden sağlıklı bi şekilde platin yapmak için biraz koyulaştırmak istiyorum..uçlardaki platini bende çooook seviyorum aylarca anlattım kuaföre en sonunda yaptı ondada yıprandı işte..beyazımsı bi platin olduğu için benden sana tavsiye eğer o tonda istiyosan kuaföre git bende öyle yapıcam bir ay sonra ve kuaföre kesinlikle rumlex'le parlatmasını söyle kuru ve turuncumsu görünsün istemiyorum de..ben anlatana kadar ölmüştüm.. çünkü turuncumsu olanları herkes yapıyo basitleşti
Kizlar bende sizin gibi platin saclarimi aptal gibi koyu boyadim ust uste. Ama simdi cok pismanim ve saclarimin yine platin olmasini istiyorum. Neredeyse 10 audit saclarimi boyamiyorum ve koyu renk baya akti artik platine donuse hazir oldugumu hissediyorum. Arkadaslar siz nasil actiniz saclarinizi. Ilk acistami sari oluyor yoksa bir kac defa boyuyormusunuz. Bu arada konu sahibi, saclainiz platin rengine bayildim. Oldum resmen bu kadar guzel bir platin olamaz
kesnlkle cnm ya..kıbrsa gelnce maalesef kuaförm ankrda kalmıştı ve burdn kuaföre gdyrdum kime gttysem çıkan diplerimi turuncu gbi bi sarı yapmştı..her sefernde de kavga ettm..yani anlmıyrum bu kuaförm dye adamları..uçlarımı göryrsun nasıl dipleri aynı renk oluck dye algılayamyrsunççhayret bişi yani! kesnlkle cnm beklemem gerek ve kuaföre gtmem gerek..
sen naptın boyuyabldn mii
koyu olan kısımları loreal'in açıcısıyla açtım..hafif civciv sarısı bişe oldu.. üstüne küllü sarı boyadım şimdi saatin gelmesini bekliyorum biraz sonra nası bişe olduğunu yazarım yarında foto eklerim çünkü akşam flaşla çekince gerçekçi olmuyo renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?