Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımın tepesi durulanmamış gibi..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sivriburun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
103
66
18
35
Arkadaşlar merhaba,

saçımı ne kadar durularsam durulayım tam tepe noktası durulanmamış gibi sert şekilde.
Diğer kısımlarda sorun yok.Uzun bir süre de kurutuyorum ama yine de aynı.
Şampuanda değiştirdim ama sonuç aynı hiç bu duruma denk geleniniz oldu mu.

Teşekkürler

Şampuan ve arkasından krem sonrası saçlarınızı iyice duruladığınızdan emin olun.Birde kremi saç diplerine değilde sadece saç uçlarına sürünüz.Şampuan değil ama krem saç derisinden zor çıkıyor..

Birde şampuanı saçına sürmeden elinde suyla karıştır, büyük ihtimalle hep tepeden başlıyorsundur şampuanlamaya iyi dağıtmaya çalış

Saç kremi kullanmıyorum saçım çok yağlı diye.

Evet hep tepeden başlıyorum el alışkanlığı dediğiniz gibi de deneyeceğim teşekkürler :)

Peki siz saçınız için maske vs yapıyor musunuz acaba bir faydası var mı sağlıklı olmasında

Tabiki , bak bu benim ilk konum Curiouscat'in saçıyla imtihanı! ilk resim yağ bakımlarına başlamadan önce diğeri 14 haftalık bakımdan sonrası.. Haftada 1-2 uygulayacağın herhangi bir bakım saç kaliteni gözle görülür arttırıyor

Konunuzu inceledim teşekkür ederim.
Saçımda şuan tek sorun tepesinde sanki şampuan kalmış gibi kaskatı olması onun dışında bir sorunum yok çok şükür daha önce hiç boyatmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…