- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
Arkadaşlar merhaba. Saçlarıma omre yaptırmak istedim. Kuaförüm çok açtı
Hiç beğenmedim. Moralim sıfır. Üzerine hint kınası yaksam olur mu? Lütfen yardım eder misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ombre yaparak en büyük hatayı yapmışsın, geçmiş olsun![]()
Oryal saçı mahfediyor; canlılığı,parlaklığı gidiyor. Ben kestirmek zorunda kaldım.Aa neden bende bu ay yaptiracaktim ya![]()
Hint kınası sakın yapmayın. Gidin başka bir kuaföre cila attırın tamamına. Zamanla biraz akar, daha yumuşak bir ton elde edebilirsiniz.
Cila ne kadara atılır?
Bu kadar kötü mü ya? Ben de bir ara ombre yaptirmayi ciddi ciddi düşündüm ama herkes yaptırdığı için vazgeçtim.of of açıcı hatasına bende düştüm![]()
aman bulaşma derimBu kadar kötü mü ya? Ben de bir ara ombre yaptirmayi ciddi ciddi düşündüm ama herkes yaptırdığı için vazgeçtim.
Çok pahalı değil ya, hatta saçını yaptırdığın kuaföre git, çok açık oldu kullanamıyorum cila atın de (eğer kuaförüne güveniyorsan), para bile almaması lazım. Çünkü istediğin gibi olmamış saçın.
Yapma bence deBu kadar kötü mü ya? Ben de bir ara ombre yaptirmayi ciddi ciddi düşündüm ama herkes yaptırdığı için vazgeçtim.
Sakın canım ya ben de ilk defa yaptırdım pişman oldumaa bende ombre istiyordum ve saclarımda hiç boya yok kıyamam ben o zaman