Saç Rengi ve Saç Boyama Saçina ombre veya balyaj yaptiranlar fikir almak istiyorum lutfen cevap verinn

O saçlarla çok güzelsindir sen evli misinn bak ilk kez duydum daha severek olmadı mı :26:

Ayy saçlarım benim herseyim canım valla :))))

Severek olması değil canım ya severek devam etmesi daha önemliymiş...sevgi bitiyo bi yerde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy saçlarım benim herseyim canım valla :))))

Severek olması değil canım ya severek devam etmesi daha önemliymiş...sevgi bitiyo bi yerde...

Hadi ya :/ daha cok gencsin canim ya geri kazanilmicak durumdaysa heba olmaz bence hem askiniz hem gecen yillariniz.. Severek evlenipte boyle olan ciftlere cok uzuluyorum ya

Hadi ya :/ daha cok gencsin canim ya geri kazanilmicak durumdaysa heba olmaz bence hem askiniz hem gecen yillariniz.. Severek evlenipte boyle olan ciftlere cok uzuluyorum ya

Hayirlisi artık tatlım yaa her şeye hazırlıklı olmak gerek...

Sen kaç yaşındasin canım yaa okul bitmedgine göre küçük olmalısın da sen sen ol gözünü dört aç evlenirken her hareketini yaz bi kenara geçer deme sakın geçmiyo çoğalıyo....

Hayirlisi diyelim o zaman canim ya.s 20 yasindayim ben de 1.5 yillik iliskim var okul bitince evlilik dusunuyoruz ama bakalim nasip kismet neler olacagini bilemiyoruz maalesef .s

Hayirlisi diyelim o zaman canim ya.s 20 yasindayim ben de 1.5 yillik iliskim var okul bitince evlilik dusunuyoruz ama bakalim nasip kismet neler olacagini bilemiyoruz maalesef .s

Aman iyi ölç tart tatlım yaa hic belli olmuyo. ...
Umarım musmuutllu olursunuz...

Oyle tatlim ya ben simdiden ciddi dusunup kucuk seyleri halletmek icin duzgunce uyariyorum bundan dort sene sonrasi ne olur bilinmez insallah dedigin gibi mutlu oluruz sen de mutlu olursun canim :)

Merhabaa saç rengimi açmak istiyorum fikir konusunda yardımcı olun lütfen

Koyu orta kahve saçımın rengi. Buğday tenli, yeşil gözlüyüm. Saçlarıma ya papatya balyaj yada ombre yapmak istiyorum. Ama sarı olmıcak sizce karamel yada altın kumral nasıl durur? Yada siz kendi fikrinizi söyler misiniz? Saçlarımın doğal hali bu boya yok.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boyasız saça ombre öncesi kırma yapıyorlarmış galiba yaptıran var mı acaba?
ben sadece kırma yaptırmayı düşünüyorum da..

Saç rengin çok hoş bence hiç elleme ben çok pişmanım şu an boyadığım için bi anlık hevesle boyuyorsun başka boya yaptırmak için saçının kendi rengini almasını bekliyorsun illa yaptırmak istersen balyajı tavsiye etmem ombre için zaten boyasız saç daha iyi oluyor sorunsuz yaptırırsın daha sonra pişman olabilirsin ben boş ver derim

Kızıla boyicaktım ya saçımı çok kararsız kaldım kızıl boya hemen çıkmıyormuş saçtan dibi gelince kendi rengime boyadığımda kızıllık kalır diye korkuyorum acaba giderken kendi rengime mi boyasam

Canım genelde ombreyi boyalı saça yaptırıyorlar benim bildiğim. Güvenilir bir kuaföre olduktan sonra sorun yaşıcanı sanmıyorum . Bende yaptırdım ombre çok memnunum boyalı kumral saçın üzerine yaptırdım

Boyali saca da yapiyorlar tabi ama boyasiz saca tavsiye eediyor cogu bi kac kuaforle gorustum yasadigim iildeki en iyi kuafore gittim 300sana 200 dedi ama ben ilk mesajimdaki sac gibi istedigim icin 400e patlar yani onu dda gelecek yaz yaptircam tabi o kadar para verir miyim o da mechul :)

Ben hiç boyasız saça yaptıran görmedim canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama verdikleri rakamlarlar tavan resmen o fiyatlar ne öyle yahu altın kaplamamı yapcaklarmış saçını

Ben hiç boyasız saça yaptıran görmedim canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama verdikleri rakamlarlar tavan resmen o fiyatlar ne öyle yahu altın kaplamamı yapcaklarmış saçını
Sorma yaa.. Denizlide yasiyorum canim baska bi kuaforde 120 dedi ama oraya guvenip nasik yaptiririm bilmiyorum hic bazen de kendi rengime boyayip bi daha boyatmayim dogalliktan yana olayim diyorum ama..

Sorma yaa.. Denizlide yasiyorum canim baska bi kuaforde 120 dedi ama oraya guvenip nasik yaptiririm bilmiyorum hic bazen de kendi rengime boyayip bi daha boyatmayim dogalliktan yana olayim diyorum ama..
canım fiyatlar çok yüksek gerçekten ben alanyada yaşıyorum bizim burdada kuaför fiyatları çok uçuktur ama ombre 130 150 en fazla yani. 300 flan yani napılıyoki resmen kazık atıyolar. Canım çok istiyosan içinde kalmasın yaptır .ama kuaför iyice araştır o fiyatada yaptırma derim . bak bnm saçım bu

Eklentiler

• 10606338_10204694801635163_2791612687167154031_n.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 546
cok hos olmus sacin ama ben bunun daha acigini diplerde diplerini de sapsari istiyorum bide.dedigim kuafor dogal sac boyasiyla yapiyormus belki ondan da.olabilir denizlinin en iyi kuaforlerinden oldugu icin dde olabilir tabi o kadar.para verip yaptirmam buyuk ihtimalle ama bakalim gelecek yaza artik

anladım kuzumm

Merhaba kizila boyicaktim sacimi vazgectim kuafore gittim ve koyu bakir istiyorum ama cok dikkat cekmesin dedi gosterdim bi renk sekiz boya karistirdi geldi hosuma gitti boya rengi ama kizil gibi geldi bana bakir bildigim turuncu oluyor o renge ait hic bi renk yok sacimda sacimin orta kismi koyu gibi geldi yikayinca oturur belki rengi bilmiyorum ama kizil gibi ya sordum kizillik yok dedi isikta kizil gibi parlar mi bu bakir bi fikrin var mi canim

ya arkadaşlar ombre yaptırmak istiyorum yaşım 20 olgun görünecem die tedirginim şimdiye kadar saçlarıma hiç boya vurmadım saçlarımın uzunluğu kalçamı geçiyor güzel bi değişiklik istiyorum ombre de çok hoşuma gidiyor sizce yaptırmalımıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…