- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilin nasıl beğendiyse seni ona bak. kv adayına neymiş o mu alacakmış seni kendineMerhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayımbeğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi
bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım
ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?
![]()
Kadın sizi birbirinizden soğutmak için komplo denemeleri yapıyo sanki,günahını almayım ama, töbe töbee...Daha önce saçlarını ben çok beğeniyorum o da benim sakallarımı seviyo demiş annesine oda x e sanada sakal yakışmıyor nesini beğeniyormuş ki demiş ... o günde bişey demedi x![]()
"Oğlun beni beni böyle beğeniyor kaynana sen dertlenme"Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayımbeğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi
bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım
![]()
Bence seni kiskanmis anlattığına göre fıstık gibi kızsın aman kestirme saçlarını oğlun beni böyle beğendi de kes at:)Merhabalar güzellikler,
![]()