saçını kestir kilo al dedi

Benim de popoma kadar saçlarım var ve asla kestirmem. biri böyle bişey söylese de kesinlikle art niyet ararım. Neden kestireyim neden kilo alayım yahu.

Öyle söylediğinde "kilo iyi bişey değil ya" falan deyin geçin.

Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayım :KK55:beğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi :KK43: bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım :KK57:ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?:işsiz::işsiz:
sevgilin nasıl beğendiyse seni ona bak. kv adayına neymiş o mu alacakmış seni kendine

görümcen büyük ihtimal çok hoş bir bayan değil (sendeki özellikler yok); bu yüzden ana-kız seni kıskanmışlar. Tr'de senin standartlarında kız çok yoktur boy-kilo anlamında. Bu arada saç konusunda ben de bele kadar gelen saçtan çok hoşlanmam; ama herkesin kendi tercihi.

Daha önce saçlarını ben çok beğeniyorum o da benim sakallarımı seviyo demiş annesine oda x e sanada sakal yakışmıyor nesini beğeniyormuş ki demiş ... o günde bişey demedi x :KK12:
Kadın sizi birbirinizden soğutmak için komplo denemeleri yapıyo sanki,günahını almayım ama, töbe töbee...:skandal:

Boyumuz aynı. Ben tanıştığımda 50 evlendiğimde 42 kiloydum 2 sene boyunca saçını sarıya boya kilo al diye diye başımın etini yedi. Yok diyorum anlamıyo. En son dayanamadım oğlun böyle seviyo dedim azalttı sonra sonra. Boşver beğenmezse beğenmesin

Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayım :KK55:beğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi :KK43: bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım :KK57:ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?:işsiz::işsiz:
"Oğlun beni beni böyle beğeniyor kaynana sen dertlenme"

O kadar uzun saçi bende hiç sevmem sakil duruyor sanki, cok kisa olmamakla birlikte orta uzun saç her zaman daha modern geliyor bana...

kilo konusuna gelince konusmus olmak icin konusmus, kilolu olup sagliksiz olmak daha mi mantikliymis, bu kilonda cokta zayif degilsin fitsin bence...

eski kayinvalidem geldi aklima.simsiyah belimin altina kadar saclarim vardi.170 civariyim bende 53 kiloydum.kadin aynen sacini küt kestirsen sana cok yakisir uzun sac cok demode dedi.kilo al dedi.sonra ben olabilir dusuneyim dedim bisi demedim.eski esimin aklina girmis.surekkli sacini kestir deyip duruyordu tabi bu yizden bisanmadim

Merhabalar güzellikler,
Bence seni kiskanmis anlattığına göre fıstık gibi kızsın aman kestirme saçlarını oğlun beni böyle beğendi de kes at:)

Back
X