Saç Rengi ve Saç Boyama saçını sarıya boyayanlar :(

koyu kestane saçlarımı açtırdım küllü sarı üstüne balyaj yaptırdım iğrenççç oldu hiç beğenmedim herkes beğendi ama başka bir insana dönüştüm o yüzden bir ay sonra gittim koyu kestaneye boyattım .. bilmiyorum bence doğal hali en iyisi ...saçlarım şu an çok yıprandı artık boyasam bile kendi rengime boyatıcam zaten beyazımda yok çok şükür .. saçlarımı eski haline getirmek istiyorum ....belime kadar uzun saçlarım var ..
bence boyatma doğal halin en iyisi . siyah siyah çıkıyor alttan çok kötü duruyor ...

sarı açık kumrallara yakışıyor bence o tonlarda olanlara ... hani küçükken sarışın olan sonra saçı koyulaşanlar var ya onlar için sarı iyi olur .... onun dışında gözler kahve falansa hiç olmuyor ... yapmacık duruyor .....

20 yaşında bir sacmalik yapmış belim de olan koyu kahve saclarimi actirmis kumral tonlar isterken balyajli sarılır yumurta kirilmisli bir saç oldu ve aşırı kalın sacliydim kasları da açtılar iğrenç ötesinde oldu sarı saç kim ben kim hemen degistirdim olan sacimi oldu döküldü döküldü döküldü zar zor toparlaniyor. Bir daha boyatirmiyim sacimi asla .Hiç bir şekilde onermiyorum .dip boyası kas kirilmasj derken maddi manevi zarar .

bu turuncu azaltıcı nası birşey kuzum
boyaya mı katılıyor
Evet boyanın içine bir fındık büyüklüğünde katıyorsun veya 1cm diyelim. İgora Royal 0.22 olarak bakarsan en başarılı olanlardan biri bu.

Sadece cila işleminde oksidan kullanma zorunluluğu olmadığı için doğal olarak kızıl yansımalı saçları daha küllü hale getirmek için de kullanılabiliyor.

Tek sorun maksimum 10 yıkamada bir kez yapmak gerek çünkü akıyor tabi

ben saçlarımı azcık açmak istiyorum dipten ama saçım dore meyilli olduğundan bundan denesemmi diyorum
çok hoşuma gitti anlatımlar

ben saçlarımı azcık açmak istiyorum dipten ama saçım dore meyilli olduğundan bundan denesemmi diyorum
çok hoşuma gitti anlatımlar

Dore değil turunculuk meyili var saçlarında, dore altın rengi yansımadır.Eğer kullanacağın rengin içine 0.22 koyarsan turunculuk olmadan açılır ama dediğim gibi bir süre sonra akacağı için zaman zaman cila yapman veya silver şampuan kullanman gerekiyor.

pardon kuzum turunculuk evet dore de çok sevmem ama.teşekkür ederim canım deneyeceğim senden de bilgi alacağım yaparken :)

pardon kuzum turunculuk evet dore de çok sevmem ama.teşekkür ederim canım deneyeceğim senden de bilgi alacağım yaparken :)

Google görsellerine bakarsan dore saç sevmezsin tabii, dore yansıma benim saçlarımda var kuzum.

Dene, değişiklik iyidir. Bu ara bende 0.22 ile oksidansız cila yapıyorum hafif küllü güzel oluyor.

Google görsellerine bakarsan dore saç sevmezsin tabii, dore yansıma benim saçlarımda var kuzum.

Dene, değişiklik iyidir. Bu ara bende 0.22 ile oksidansız cila yapıyorum hafif küllü güzel oluyor.
senin bayılıyorum rengine zaten
bu 0.22 mavi renk renkli çok kaçırılırsa mavi olur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…