- Konu Sahibi EsmerBelaG
arkadaslar saçlarını siyah rengine boyayanlar resim koyup numarasını ve markasını yazarlarsa çok sevinicem :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyur tatlim. :87: Koleston 2.0 numara siyah. Bildigin kömür siyahi. Akmis hali bile bu kadar koyu düsün yani... Uclarindaki kizillara takilma... :82:
aboooo kömür gibiayy korktum vazgeçtim hee
ya tatlım bnm doğal saçım zaten siyah ama 1 ay önce açtırıp karamel yaptım şimdi tekrar siyaha dönmek istiyorum ama bu kdr da siyah dgl bnm saçım nese kahve tonlarına boyıycam ben anlaşılan. tşk ederim cnm resim için
Peki siyah boya akarsa ne renk oluyor :) ben kahve boyamıştım çok akmıştı açık kahve-sarıya dönüşmüştü
kızıl yansımalı kahve oluyor benimki akınca
bir resim paylaşır mısınız nasıl oluyor o renk, kendi rengime dönmek istiyorum diye siyaha boyadım
bir resim paylaşır mısınız nasıl oluyor o renk, kendi rengime dönmek istiyorum diye siyaha boyadım
canım senin gözler yeşil mi ela mı.. benim gözlerim yeşil de sende çok beğendim siyahı benimde aklımda hep var..yeşil göz siyah uyumunu görmek isterdim hep eğer gözlerin yeşilse benim için iyi olacakLoreal Paris Recital Preference, Napoli Siyah şu an ki rengim.
Işıkta mavi siyah gibi durmus :) İmajı görmezden gelin çalınmaya karşı:86:
canım senin gözler yeşil mi ela mı.. benim gözlerim yeşil de sende çok beğendim siyahı benimde aklımda hep var..yeşil göz siyah uyumunu görmek isterdim hep eğer gözlerin yeşilse benim için iyi olacak
ben de aynı senin gibiyim qamzelim büyük değişimleri seviyorum daha doğrusu boya olayında kesin renkleri seviyorum..ama biraz tırsıyorum daha önce boyadığımda biraz tecrübesizdim ve o zamanlar çok dikkat çektiği için şimdi çekiniyorum..ten beyaz gözler yeşil bu arada benim Google da çok baktım dediğin gibi ama işte insan kendine uyarlayamıyor..şu programlardan bulabilsem de ona göre renk tercihi yapsamGözlerim ela benim xAyx' cım:) Severek,beğenerek kullanıyorum,öncesinde bakır açık kumraldı saçlarım,beni makyajsız soluk gösteriyordu,ve sürekli bakım isteyen bir saçtı. Ben radikal değişiklikleri seviyorum suan hiç düşünmeden yine açtırabilirim,öyle biriyim
Ama ben siyah saçı renkli gözlü kimselere çok yakışacağından eminim,hele ki ten beyazsa ve yüz hatların yumusaksa.
Bende olmasa da bir çok ünlü var siyah+yeşil gözlü olan google'da aratabilirsin:)