Saç Rengi ve Saç Boyama saçını yogun renk açıcıyla açıp sonra açık kumrala boyayanlar(koleston)

efecann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
29
1
36
İstanbul
arkadaşlar saçımı önce açtım turuncu ve sarı karışımı bişey oldu şimdi de açık kumrala boyamak istiyorum nasıl bir sonuçelde ederim acill!!!!(koleston bu arada boyalar)

tam renk olmaz gene koyulu acıklı olur ancak bir iki boyamadan sonra renk oturur...

bende açtırıp açık kumral yaptırmıştm ama pek de hayal ettiğim gibi sarılı bi ton olmadı kahweli ama açık kahweli kumral bi ton olmuştu. umarım istedğin gibi olur senin

arkadaşlar saçımı önce açtım turuncu ve sarı karışımı bişey oldu şimdi de açık kumrala boyamak istiyorum nasıl bir sonuçelde ederim acill!!!!(koleston bu arada boyalar)

Bende saçımı önce kolestonun röfle setiyle açtım... Saçımın uçları turuncu oldu dipleri platıne yakındı ..
Kızıllığı ancak küllü renkler aldığı için küllü açık kumrala boyadım...Daha sonra açık kumralla devam etim
istediğim sonucu aldım :)) saçımın rengini profilde görebilirsin ... Sevgilerr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…