E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar inanmayın !!!! yok öyle birşey !! internetten en az on tane güzellik salonu ve büyük kuaför salonlarının telefoonunu aldım hepsine tek tek telefon açtım hepside öyle birşeyim mümkün olmayacağını söyledi. onlarında içinde muhakkak orial varmış hatta direk orial olanlarda varmış ama başka marka adı altında saç silicisi diye satıyorlarmış! benden söylemesi isterseniz sizde bulunduğunuz şehirin bazı kuaför numaralarını google dan bulun arayın sorun.hepside saçın rengini açmak için muhakkak orial kullanılıyor diyor (en lüx kuaför salonlarına sordum bunu) sakın kanmayın ticaret bunlar.. keşke olsada bende şu iğrenç kızıllarımdan kurtulsam:!!!
merhabalar bu önemli bilgiler için çoook teşekkürler.benim çok önemli bir sorum olacak;daha önce saçlarımda pekte güzel yapılmamış bir röfle vardı,kamufle etmek amacıyla kahveye boyattım,fakat boya aktıkça soluk sarılı röfle gibi oldu saçım.şimdi ben bu kahveyi saçımdan tamamiyle akıtmak için hangi ürünü kullanmalıyım?eski röflelerimi geri istiyorum????
merhabalar bu önemli bilgiler için çoook teşekkürler.benim çok önemli bir sorum olacak;daha önce saçlarımda pekte güzel yapılmamış bir röfle vardı,kamufle etmek amacıyla kahveye boyattım,fakat boya aktıkça soluk sarılı röfle gibi oldu saçım.şimdi ben bu kahveyi saçımdan tamamiyle akıtmak için hangi ürünü kullanmalıyım?eski röflelerimi geri istiyorum????
arkadasim ben kacgundur bu indola ve goldwelde ni arastiriyorum ben yurtdisindayim burda varmi acaba avusturyadanim yazarsaniz sevinirim lutfen bide bu iki urunu bir mi kullaniyorsunuz bi anlatin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?