Arkadaşlar doğumdan sonra saçlarımdaki aklar çoğaldı. Ve haliyle boyalarla pek bir haşır neşir olduk. İstiyorumki saçlarım kendi doğal renginde kalsın sadece uçları boyatayım ama olmuyor. Diplerden beyaz beyaz çıkınca hemen boyatmak zorunda kalıyorum. E saçta yıprandı iyice. Bana önerebileceğiniz hem beyazları kapatan ve çıkmasını önleyen hatta o pigmentleri kendine getirip beyazların siyaha dönüşmesini sağlayacak bir yöntem var mı? Birde yıpranmasınada iyi gelen bir çözüm biliyor musunuz?
Arkadaşlar doğumdan sonra saçlarımdaki aklar çoğaldı. Ve haliyle boyalarla pek bir haşır neşir olduk. İstiyorumki saçlarım kendi doğal renginde kalsın sadece uçları boyatayım ama olmuyor. Diplerden beyaz beyaz çıkınca hemen boyatmak zorunda kalıyorum. E saçta yıprandı iyice. Bana önerebileceğiniz hem beyazları kapatan ve çıkmasını önleyen hatta o pigmentleri kendine getirip beyazların siyaha dönüşmesini sağlayacak bir yöntem var mı? Birde yıpranmasınada iyi gelen bir çözüm biliyor musunuz?
yıpranma için forumda aratırsan saç yapına uygun bir maske bakım kürleri bulabilirsin. ama dipten beyaz çıkması genetik bir olay sonuçta onun çözümü olsa mucizevi bişi olurdu
Maalesef canım saç beyazlamasının önüne geçmek mümkün değil, en yakın arkadaşımın da liseden beri tutam tutam beyazlar var saçında. Asla saçımı boyatmam diyordu, doğallıktan yana çünkü ama bir şekilde ikna ettim sadece o tutamları kendi saç rengine boyadı.Sen de hepsini değil de en belirgin yerleri doğal saç boyasıyla boyatırsan 3 ayda 1 falan çözüm olur diye düşünüyorum.