karanfil dökülmeyi kesiyo,hemde sac cıkarıyomus. sayfalarca yorum okudum herkes memnun gibi. bide uzun vadede değil cabuk sonuc alıyosun. kullanmadm sana cok fazla övemem ama cok kolay bişey denemekte fayda var bence.karanfilli formül dökülmeyi mi kesiyor?bu bakımları zamanında yapmış olsaydım zatn saçlarımı kaybetmezdimbunlar çok uzun vadede işe yarıyor
lansinoh şampuanı doktormu verdi onu deneyeyim ozaman..
beslenme açısından çok fazla meyveyle falan aram yok sadece,çayı çok içiyorum eskisinden daha fazla şeker kullanmıyorum acaba bunun da etkisi varmıdır bilmiyorum
ecem tşk ederim deniycem saç çıkarması da çok iyi bir de o yorumlara göz gezdireyim en iyisi..
Benimde aşırı dökülüyordu zaten aile kadınlarında var dökülme. Ben çareyi ev yapımı defne sabunu kullanmakta buldum. Sürekli dökülen bir saçım vardı tepe kısmım oldukça açılmıştı. Genelde senin saçın dökülüyor diyenler olurdu. İşte defne sabununu duydum öylesine kullandım ama sonuç güzel oldu. Yeni saçlarda çıktı ayrıca tepe kısmıda çok şükür kapandı gibi. Ve çok kişi farketti saçlarımdaki değişimi. Artık şampuana son kullanmam kesinlikle.
kizlar bu sorun bendede var daha 2 gün önce gittim doktora test yaptim kan verdim.. bugün aradim kanim normalmis sadece demir eksikligi oldugu icin saclarim dökülüyormus doktor öyle dedi hap verdi.. ama ben pek tatmin olamadim acikcasi...
KARANFIL falan yazmis bazi arkadaslar, karanfilmi yinilecek? veya sacami sürülecek nasil yapacam bunu .. lütfen yardim edin kel olacagim diye okadar cok korkuyorumki((
kizlar bu sorun bendede var daha 2 gün önce gittim doktora test yaptim kan verdim.. bugün aradim kanim normalmis sadece demir eksikligi oldugu icin saclarim dökülüyormus doktor öyle dedi hap verdi.. ama ben pek tatmin olamadim acikcasi...
KARANFIL falan yazmis bazi arkadaslar, karanfilmi yinilecek? veya sacami sürülecek nasil yapacam bunu .. lütfen yardim edin kel olacagim diye okadar cok korkuyorumki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?