- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
1 ay öce siyaha boyadım saçımı. Şimdi iyice belli oluyorlar
Az önce kaşlarımı alırken gözüme takıldı. Olabilir doğaldır ama bu yaşta olmak zorundamıııı ?
benim doğduğumda saçlarımda 3 tel beyaz saç varmışırsi bizde.. liseye başladığımdan beri ilk olarak kınanın içine ceviz vs karıştırıp boyadım kızıl bir renkti daha sonra zor oluyo diye bitkisel boya kullandım ama çok çabuk aktı ve sürekli boyayla uğraşmak zorunda kaldım. daha sonra normal boyaya geçtim hala daha normal boya kullanıyorum. boyanın da saçı beyazlattığını düşünmüyorum saç sürekli başka bir renk olduğu için yıllar geçtikçe kendinden beyazlıyor boya çıktığında daha çok beyazla karşılaşıp boya saçımızı beyazlatmış gibi bir algıya kapılıyoruz sanki beyazlara çözüm yok şimdilik ama boya kullanmak istemeyen saçını beslemek isteyen kına yakabilir korkmayın turuncu olmuyo, şarap kızılı rengini elde edersiniz ama beyazlar daha açık bir renk olduğu için kırçıllı oluyor aralarda. halam da hamileyken öyle yapmıştı ama çok uğraştırıyor.
Her gün bir tane sarımsağı yut ve göreceksin zamanla diplerden siyah çıkmaya başlayacaktır. benim yengemin babası denedi adamın saçları diplerden kendi rengine dönüş yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?