Saç Rengi ve Saç Boyama Saçları erken yaşta beyazlayanlar

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Benim gibi erken yaşta saçları beyazlayanlar varmı?
23 yaşındayım ve okadar çok beyazım varki, boyamaktan yakında hiç saç kalmayacak kafamda
Çok üzülüyorum bundan dolayı

Benim de boyadan beyazlarım oldu hep Şuan doğal rengime döndüm. Sanırım bigün sadece o beyazları tek tek boyucam doğal rengime yakın bir tona.

Gerçi bu sefer ilerde saçımı açtırcak olsam onlar tuhaf bir ton yapar aralarda tam açılmayıp.

Bunun dışında bir önerisi olan olursa ben de beklemekteyim

Bir çözüm bulunursa ben de talibim buna...

Birkaç yıl sonra doğal haline bırakmayı düşünüyorum. Şimdi çalıştığım şirkette
pek mümkün olmuyor bu ama ben beyazlarımın görünmesini sağlığıma değişmem.
Öyle sık sık da boyayamam, boyamıyorum.

bende 24 yasındayım. benim çocuklugumdan beri saçımda beyazlar var sanırım ırsi bizde. ama takmıyorum ben ya. kaliteli boyalar kullanın tek bir renk seçip hep onu kullanın her seferinde tüm sacınızı boyamaya gerek kalmasın. cıktıkca dip boya yaparsınız. bitkisel boyalarda varmış ama ben hiç kullanmadım bilmiyorumda pekte güvenmiyorum bitkisel olduklarına. ayrıca üzüldükçe sıkıntıdan daha çok beyazlar. o yüzden üzülme.

Son düzenleme:
1 ay öce siyaha boyadım saçımı. Şimdi iyice belli oluyorlar
Az önce kaşlarımı alırken gözüme takıldı. Olabilir doğaldır ama bu yaşta olmak zorundamıııı ?

benim doğduğumda saçlarımda 3 tel beyaz saç varmış ırsi bizde.. liseye başladığımdan beri ilk olarak kınanın içine ceviz vs karıştırıp boyadım kızıl bir renkti daha sonra zor oluyo diye bitkisel boya kullandım ama çok çabuk aktı ve sürekli boyayla uğraşmak zorunda kaldım. daha sonra normal boyaya geçtim hala daha normal boya kullanıyorum. boyanın da saçı beyazlattığını düşünmüyorum saç sürekli başka bir renk olduğu için yıllar geçtikçe kendinden beyazlıyor boya çıktığında daha çok beyazla karşılaşıp boya saçımızı beyazlatmış gibi bir algıya kapılıyoruz sanki beyazlara çözüm yok şimdilik ama boya kullanmak istemeyen saçını beslemek isteyen kına yakabilir korkmayın turuncu olmuyo, şarap kızılı rengini elde edersiniz ama beyazlar daha açık bir renk olduğu için kırçıllı oluyor aralarda. halam da hamileyken öyle yapmıştı ama çok uğraştırıyor.

1 ay öce siyaha boyadım saçımı. Şimdi iyice belli oluyorlar
Az önce kaşlarımı alırken gözüme takıldı. Olabilir doğaldır ama bu yaşta olmak zorundamıııı ?

malesef canım oluyor işte. siyah cok belli eder ya kahve tonları yapsaydın keşke. bide şöyle bir ürün var markasını hatırlamıyorumda rimel şeklinde, renkleri var sarı siyah kahve. cok sık boyamak istemiyorum diyorsan onları kullanabilirsin. rimel çeker gibi sacına sürüyorsun. bulaşmıyor bir yere. cok az uzamış oluyordu sacım boyamak istesen boyamaya degmez bunu kullanmıştım. iş görüyor yani. ama akşamına yıkıcaksın. kozmetik mağazalarında bulabilirsin

beyazlama genetik diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama.. türk insanının saçları erken beyazlıyor, ben 29 yaşındayım bende de var diyecektim ama 23 yaşındakiler bile bu dertten muzdarip.. yapılacak bir şey yok, boyaya devam :) boşverin tek derdiniz beyaz saç olsun nasıl olsa çözümü var :)

bende defne yapragı kaynatıp kınaya mı baska bişeyemi ne karıstırmıstık lisedeyken. kapkara olmustu saclarım okula almıcaklardı nerdeyse bide benim saçlarım cok renkliydi. cocukken sarıydı beyazlar görünmüyordu büyüdükçe kararmaya basladı sarılar ve beyazlar aralarda miras kaldı bana.

Kesinlikle genetik. Bizde annem, babam, ben ve kardeşim beyazlamayla
erken tanıştık hep. Eşimin ailesinin maşallahı var. Ben beyazlarımla barışık
olmayı seçtim. Moralimi falan bozmuyor. Sadece saçımı fazla boyamak
istemiyorum. Kına da kızıl renk veriyor, ben saçımı boyadığımda bile
doğal rengine boyuyorum.

Şu rimel gibi olan ürünü de araştırıp kardeşime önereyim, çünkü o çok
fazla sorun ediyor. 15 günde bir dip boya yaptırıyor.

Erkek kardesim 17 yasinda ve saclarinda bir kactane beyaz var ben 26 yasindayim saclarimda beyazim yok sacimi hic boyatmadim boyatmayida dusunmuyorum belki beyazlarim olursa boyatirim ileride.

Her gün bir tane sarımsağı yut ve göreceksin zamanla diplerden siyah çıkmaya başlayacaktır. benim yengemin babası denedi adamın saçları diplerden kendi rengine dönüş yaptı...

bizim ırsi değil stresten (
ben 22 yaşındayım, son 1 sene içinde yeni yeni beyazlar çıkmaya başladı kafamda
abim 28 yaşında, onun da nerdeyse hepsi beyaz
bizimkisi stresten..
çörek otu yağı iyi geliyor diye duymuştum ama uygulamadım henüz..

Her gün bir tane sarımsağı yut ve göreceksin zamanla diplerden siyah çıkmaya başlayacaktır. benim yengemin babası denedi adamın saçları diplerden kendi rengine dönüş yaptı...

Ozaman da aşırı ağız kokusundan şikayet ederiz
Cidden işe yarıyor mu bu yöntem??? :26:

ırsi bence. çok stres yapma kendine, stres de tetikliyor.
benim hiç beyazım yok yaşım 24 ama arkadaşlarımda çok var görüyorum.
benden küçük bir kız gördüm saçları bembeyazdı.
bence bütün saçın yerine o beyaz tutamları sadece boyayabilirsin
ya da çok değilse kes beyazları.

tam emin değilim ama sanırım biyerde okumuştum.
ibn-i sina zeytinyağını önermiş insanlara.
kim saçlarına zeytinyağı sürerse düzenli olarak, ömür boyu saçı beyazlamaz demiş.
zeytinyağının hücre yenileyici ve onarıcı özelliği kanıtlanmış zaten. bence mantıklı .

benimde bildim bileli beyazdır canım annemden gelen ırsilik ama boyamakla kafanda saç kalmaması ne alaka çok farklı farklı renklere bayamadığın sürece hiç bişey olmaz saçın yapısıyla alakalı herşey

aynı yaştayız bende 23 yaşındayım ama saçlarımı görsen 45 yaşındaki bayanlarımızın saçı sanarsın bizimkisi ırsi ama

Bende kendimi 40 yaşında hissediyorum. Aynaya bakasım gelmiyor şu an uzaktan bile görüyorum onlarııı
Kafamı boya küpüne sokasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…