Elsevin durulanmayan saç kremleri var turuncu olan güzel. Bol nem veren maskeler kullanın duştaKızlar merhaba saclarım asırı sert ve kuru düzlestirdigim halde yumusamıyor tiftik gibi duruyor dus sonrası önerebileceginiz sac bakım yağı ya da kremi var mı? Piyasada cok ürün var ama hep influencer sisirmesi reklam amaclı diye güvenip alamıyorum
Memnun kaldınız mı elseve den elidoru önerdi kuaförüm anneme kesim yaptıgında kullanmıs pek yumusatmadı amaElsevin durulanmayan saç kremleri var turuncu olan güzel. Bol nem veren maskeler kullanın duşta
Elsev yumuşatıyor güzel de kokuyor ama asıl saç maskeleri yapmanız gerekiyor kalıcı olması içinMemnun kaldınız mı elseve den elidoru önerdi kuaförüm anneme kesim yaptıgında kullanmıs pek yumusatmadı ama
Var mı peki memnun kaldıgınız sac maskesiElsev yumuşatıyor güzel de kokuyor ama asıl saç maskeleri yapmanız gerekiyor kalıcı olması için
Var ama bazıları pahalı istersen önerebilirim hepsiniVar mı peki memnun kaldıgınız sac maskesi
Evet ya cok sevinirimVar ama bazıları pahalı istersen önerebilirim hepsini
Gliss saç maskeleri çok yumuşatıyor. Hem banyoda kullanılıyor. İndirim takip edip uygulamalardan. Bazen diğer marketlere de geliyor haftanın ürünü şeklinde.Kızlar merhaba saclarım asırı sert ve kuru düzlestirdigim halde yumusamıyor tiftik gibi duruyor dus sonrası önerebileceginiz sac bakım yağı ya da kremi var mı? Piyasada cok ürün var ama hep influencer sisirmesi reklam amaclı diye güvenip alamıyorum
Ya iyi gelsin de inanın alırım yeter ki artık yumusatayım saclarımıGliss saç maskeleri çok yumuşatıyor. Hem banyoda kullanılıyor. İndirim takip edip uygulamalardan. Bazen diğer marketlere de geliyor haftanın ürünü şeklinde.
Sac dökmüyor degil mi bir ara keratinli sac maskesi kullandım asırı döktü saclarımıYa iyi gelsin de inanın alırım yeter ki artık yumusatayım saclarımı
Benim saçım çok kuru ve yıpranık o yüzden kullandığım memnun kaldıgım ürünleri yazıcam şimdi.Evet ya cok sevinirim
Cok tesekkür ederim en cok hangisinden memnun kaldınızBenim saçım çok kuru ve yıpranık o yüzden kullandığım memnun kaldıgım ürünleri yazıcam şimdi.
1.Pantene keratin koruyucu maske saçıma iyi geldi.
2.İsana argan yağlı saç maskesi küçük üçgen bir şeyde satılıyor minik zaten.
3. Urban care tek kullanımlık maskeler fiyatı uygun benim için idare ederdi aman aman degil.
4. Olaplex no0 ve no3 onlarda iyi geldi
5.nounou hair mask buda çok iyi geldi saçıma
1 ve 2 numara. Diğerlerini ara sıra kullanıyordum hepsi de iyiCok tesekkür ederim en cok hangisinden memnun kaldınız
Cok tesekkür ederim ya deneyecegim umarım ben de memnun kalırım1 ve 2 numara. Diğerlerini ara sıra kullanıyordum hepsi de iyi
Rica ederim umarımCok tesekkür ederim ya deneyecegim umarım ben de memnun kalırım
Lafı ağzımdan aldın.Müthiş bişey.Elsevin hem kremini hem de mucizevi yağı var onu kullanıyorum.Yumuşacık yapıyorElsevin durulanmayan saç kremleri var turuncu olan güzel. Bol nem veren maskeler kullanın duşta
İkisini bende kullanıyorum mucizevi yağı saçlarımı düzleştirmeden önce sürüyorum iyi geliyorLafı ağzımdan aldın.Müthiş bişey.Elsevin hem kremini hem de mucizevi yağı var onu kullanıyorum.Yumuşacık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?