Saçları yumusatan ürün tavsiyesi!!!

dreamm134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
208
41
18
36
Kızlar merhaba saclarım asırı sert ve kuru düzlestirdigim halde yumusamıyor tiftik gibi duruyor dus sonrası önerebileceginiz sac bakım yağı ya da kremi var mı? Piyasada cok ürün var ama hep influencer sisirmesi reklam amaclı diye güvenip alamıyorum

Kızlar merhaba saclarım asırı sert ve kuru düzlestirdigim halde yumusamıyor tiftik gibi duruyor dus sonrası önerebileceginiz sac bakım yağı ya da kremi var mı? Piyasada cok ürün var ama hep influencer sisirmesi reklam amaclı diye güvenip alamıyorum
Elsevin durulanmayan saç kremleri var turuncu olan güzel. Bol nem veren maskeler kullanın duşta

Gliss saç maskeleri çok yumuşatıyor. Hem banyoda kullanılıyor. İndirim takip edip uygulamalardan. Bazen diğer marketlere de geliyor haftanın ürünü şeklinde.

Evet ya cok sevinirim
Benim saçım çok kuru ve yıpranık o yüzden kullandığım memnun kaldıgım ürünleri yazıcam şimdi.
1.Pantene keratin koruyucu maske saçıma iyi geldi.
2.İsana argan yağlı saç maskesi küçük üçgen bir şeyde satılıyor minik zaten.
3. Urban care tek kullanımlık maskeler fiyatı uygun benim için idare ederdi aman aman degil.
4. Olaplex no0 ve no3 onlarda iyi geldi
5.nounou hair mask buda çok iyi geldi saçıma

Benim saçım çok kuru ve yıpranık o yüzden kullandığım memnun kaldıgım ürünleri yazıcam şimdi.
1.Pantene keratin koruyucu maske saçıma iyi geldi.
2.İsana argan yağlı saç maskesi küçük üçgen bir şeyde satılıyor minik zaten.
3. Urban care tek kullanımlık maskeler fiyatı uygun benim için idare ederdi aman aman degil.
4. Olaplex no0 ve no3 onlarda iyi geldi
5.nounou hair mask buda çok iyi geldi saçıma
Cok tesekkür ederim en cok hangisinden memnun kaldınız

Back
X