Saçlarııım ! :(

Dramelodi

melodram
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
72
0
286
İstanbul
Kızlar saçlarım cok uzun.. kuyruk sokumunun orda tam :26: boyamıstım.palette/sonbahar kızılına.1 kere boyadım bisey olmadı.. 3 hafta sonra tekrar boyadım renk tam tutsun diye.. ondan sonra saç diplerimde bi acı olustu.1 ay olacak gecmedi.. hafif hafif elledikce dipleri acıyo."arkadasım sacını tartmıyordur kafan kesmen lazım" dedi ben ne hayallerle uzattım, kac yıl bekledım kesemem kı.. tamam toplayınca falan agırlık yapıyo.ama alıstım.acısı neden vardır tartmıyosa kesmek mi lazım

eskıden cok gurdu, ama dokulme yasadım baya..
simdi normal... az da degil, cokta degil... acınca gür gözüküyo ama örünce azcık kalıyo bende anlamadım

Sormamın nedeni benimde saclarım uzun
Belime kadar bende hiç öyle bir acı olmadı
Acaba boyadan dolayımı sac diplerin zarar gördü veya alerjiler bir durummu oldu acaba

Sormamın nedeni benimde saclarım uzun
Belime kadar bende hiç öyle bir acı olmadı
Acaba boyadan dolayımı sac diplerin zarar gördü veya alerjiler bir durummu oldu acaba

bilmiyorum ama kasıntı falan yok.. sacımı cok sıkı baglamadıgım halde(dısarda zaten hep acıktır evde toplu oda gevsek) tuaf bi acı var.. cok cok gür de degil tartmasın dicem :44: ki zaten tartar yani saç bu sonucta off

Hayır pek hissetmem
Sakın sen sacının yönünü değiştirmiş olmayasin tararken veya toplarken
Oda cok acitir diplerini

yok bunun için kesilmezde
sen yinede bir göster annene falan diplerini bir baksın alerjimi olmuşsun tahrişmi ona göre karar verirsin
ama fazla uzun değilmi daha nekadar uzatmayı düşünüyorsun.

Benimkiler de o kadar uzun. Hic aci filan yok. Tabii ben yoruldum uzun sac tasimaktan o ayri. Aciyorsa bence doktora goster, belki sac diplerinde ya da kafa derinde bir sorun olabilir.

Son düzenleme:
ne alaka kesmek ,arkadasın kıskanmıstır sen ona bakma :)

canım boyanın tarıhıne baktın mı ? eger boyanın tarıhı gectı ıse

sac dıplerıne zarar vermıs olabılır .yada ; hep aynı marka kullanıp da

baska boyaya gecıs yaptın ıse,oda alerjı yapmıs olabılır .veya;

boyayı surerken dıplerıne tarakla cok gırıp bastırdıysan

dıplerın de yaralar olusmustur onlar da acıyordur .

ıhmal etme sen bı dermatologa gorun .

gecmıs olsun canım .

canım sen yine bi cilt uzmanına görün ama bunun uzunlukla alakası yok
benimde çok uzundu gerçi ben kestim şimdi ama hiç öyle olmadı
sana boya alerji yapmıştır
sık boyamışsın ya biraz ondandır
kesme istemiyorsan geçer o çok seviyorsun saçını belliki

canım o sorun bendede var ki saclarım cok cansız ve azdır suanda bıde kestırdım hala var yanı kestırmek sorun degıl ..sac nezlesı olurmuş kac kuafore gıttıysem sordum hepsıne ya boyadan yada sac nezlesı olmussundur dedı.. saclarını banyodan sonra hemen kurutmam gerektıgını soyledi.. kii ben hep kuruturum hıc ıslak bırakmam ama gecmedı hala aynı sorun var yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…