• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım 3 ay önce Ombre yaptırdım. Ama şimdi ana rengine dönmek istiyorum. Lorealın küllü kumral boyasından aldım. Devamı yorumda

sevimlikumral

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
61
20
3
26
Kızlar saçlarım ombreli ama hiç memnun kalmadım kendi ana rengimi özledim. Küllü kumral boya almayı düşünüyorum daha karar vermedim boyaya. Şimdi sarı ombreli saça herhangibir boyayı vurduğumda sonuç ne olur sizde

Saçındaki boyalı kısım Kestirip gönderilene kadar Üzerine ne vurursan vur evet renk kapanır ama yıkadıkça altından akar. Bir kuaföre danış bence

Kızlar saçlarım ombreli ama hiç memnun kalmadım kendi ana rengimi özledim. Küllü kumral boya almayı düşünüyorum daha karar vermedim boyaya. Şimdi sarı ombreli saça herhangibir boyayı vurduğumda sonuç ne olur sizde
Benim saçım kahverengi kestane tonları. Ben de küllü kumral yapmak istiyorum bununla ilgili videolar izledim turunculaşma oluyormuş videoda turunculaşma olmaması için mavi şampuan kullanın diyordu. Ama kızıl rengi gibi çok akan renklerdenmiş. Yine de denemek istiyorum. En iyisi kuaföre gidin danışın.

Kızlar boyadım harika oldu. Lorealın 7.11 boyası isteyen olursa foto atabilirim. Boyamak isteyen varsa küllü kumrala boyasın ben çok sevdim.

Back
X