Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım asla uzamıyoooorr :/

bayankuruntuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
10
0
86
35
İstanbul
Kızlar merhaba
Ben nerdeyse 1 senedir saçımı uzatmaya çalışıyorum. Denemediğim serum, yağ, barceliona, dax supergro, sinemaki, yumurta, bitkisel şampuanlar neler neler sürmedim kafama. Ama yok yok yok yani o saçım 5 santim bile uzamıyor. Kansızlık tanım vardı 2 yıl once ama ilaçlarımı tam kullanmadım. Dahiliyeden randevu aldım salı günü gidicem değerlerime baktırıcam. Uzun oldu kusura bakmayın ama benimle aynı kaderi paylaşan var mıı ?:44::43:

badem yağı, bemix, evigen, bepanten karışımını denedin mi? benim bi ara çok saçım dökülmüştü aşırı halde. bu karışımı haftada bir saçıma uyguladım 3 ay boyunca, hem beş karış kadar uzadı hem de sıklaştı saçlarım

Kızlar merhaba
Ben nerdeyse 1 senedir saçımı uzatmaya çalışıyorum. Denemediğim serum, yağ, barceliona, dax supergro, sinemaki, yumurta, bitkisel şampuanlar neler neler sürmedim kafama. Ama yok yok yok yani o saçım 5 santim bile uzamıyor. Kansızlık tanım vardı 2 yıl once ama ilaçlarımı tam kullanmadım. Dahiliyeden randevu aldım salı günü gidicem değerlerime baktırıcam. Uzun oldu kusura bakmayın ama benimle aynı kaderi paylaşan var mıı ?:44::43:

Benimde sacim uzamiyordu ama.smdi uzun takmayacaksin.ve duzlestiriciyi birakacaksn benimkini.uzatan bu oldu ha bide bemix sinam eki yapiyorm ama taze basladm onada:) duzlestiriciyi kullanmiyorsan nrmalde uzamasi lazim eger kullanmiyorsan bi doktora git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde sacim uzamiyordu ama.smdi uzun takmayacaksin.ve duzlestiriciyi birakacaksn benimkini.uzatan bu oldu ha bide bemix sinam eki yapiyorm ama taze basladm onada:) duzlestiriciyi kullanmiyorsan nrmalde uzamasi lazim eger kullanmiyorsan bi doktora git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21 ocakta kırıklarimı aldirdim sağlıklı olsun diye o günden beri kullanmadm 3-4 kere masa yapmisimdir anca, kırık yok zaten

Kızlar merhaba

Tahmin ediyorum ki saçın %60'tan fazlası içten besleniyor. Önce neyinin eksik olduğunu öğren ve değerlerin düzeldikten sonra bakımına başla. İçten sorun varsa dışarıdan bir sürü şey yapsan da nafile. Doktor randevunu aksatmadan git derim canım.

Ben bioblas kullandım, uzatma konusunda öyle ahım şahım sonuç vermedi, ama saç dökülmem azaldı, ve saçım gürleşti. 2 haftada hemen etkisi farkediliyor. 1 ayda da saç kendini gösteriyor. serum ve diğer ilaçların yanında bu şampuanı tavsiye ederim

Ben bioblas kullandım, uzatma konusunda öyle ahım şahım sonuç vermedi, ama saç dökülmem azaldı, ve saçım gürleşti. 2 haftada hemen etkisi farkediliyor. 1 ayda da saç kendini gösteriyor. serum ve diğer ilaçların yanında bu şampuanı tavsiye ederim

Sağol tatlım ama saçlarım dökülmüyor. bi ara bende kullanmıştım zaten o şampuanı

Kızlar merhaba

aynı kader nedemek kendim yazmısım gibi oldu.internetten kesin garantili yağ mı kullanmadım aktarlardan kür mü yaptırmadım keratin tedavisimi görmedim neler neler.ama yok uzamıor omuz hizamda kaldı ve hala kurular artık ne yapcağımı bılemıorum :43:

aynı kader nedemek kendim yazmısım gibi oldu.internetten kesin garantili yağ mı kullanmadım aktarlardan kür mü yaptırmadım keratin tedavisimi görmedim neler neler.ama yok uzamıor omuz hizamda kaldı ve hala kurular artık ne yapcağımı bılemıorum :43:

Canim gittim bugün doktora kan tahlili verdim yarin alicam. B12 vr demir sac icin cok onemliymis vucudumuzda onlar eksjk olunca ne kadar dışardan bakim yapsakta boş yani

Canim gittim bugün doktora kan tahlili verdim yarin alicam. B12 vr demir sac icin cok onemliymis vucudumuzda onlar eksjk olunca ne kadar dışardan bakim yapsakta boş yani

b12 ilacı aldım düzenli kaç ay daha yenı bıraktım.ben zaten etçilim demir eksik cıkarsa pess :53: ama bende gidiim baktirim sorun bencede artık biyolojik.herkes sinemaki kürünü övdü durdu 10 ay kullandım tık etmedi:43: sizce bu normalmi :49:

b12 ilacı aldım düzenli kaç ay daha yenı bıraktım.ben zaten etçilim demir eksik cıkarsa pess :53: ama bende gidiim baktirim sorun bencede artık biyolojik.herkes sinemaki kürünü övdü durdu 10 ay kullandım tık etmedi:43: sizce bu normalmi :49:

Sadece yağlardan kullan canım bence. Badem ve argan yağı benim saçlarımda çok iyi etki gösterdi. Saçlarımı uzatıyorum(resimlerle anlatıyorum) kendi konum ve orda argan&badem&yumurta sarısının resimli sonucu var canım.:51:

Kızlar tahliller sonucu demir ve kan değerlerim yerlerde ilaca başlıyorum acilen. her ayın 21nde saçımı ölçüyorum bir kaç aydır bakalım haziran ayında ne kadar farkettirecek bu ilaç. Aksatmadan sinameki ve yağ bakımına devaaam :18:

Kızlar merhaba

Canım kıyamam ya çok ama çok üzüldüm aynı dert bende de var yıllardan beri uzamak bilmiyor off aynı kaderi paylaşıyoruz be kardeşim. :43:

Benim arkadasimda uzamiyo diyodu uc ay sonra gordugumde cok uzamisti saclari hani uzamiyodu nasil uzattin dedim her aksam örüp yattim dedi. Cam terebentin bi haftada uzatmisti saclarimi sarimsakli sampuanda oyle ama anladigim kadariyla bu tip seyler pek etki etmiyo. Insallah cozumu bulursun

Back
X